Battle Hills – събитие за Hip Hop култура в Пловдив

BATTLE ALL STYLE 1vs1

0
126

BATTLE HILLS е първото по рода си събитие за HIP – HOP култура, което събира в себе си възможността да се учиш от едни от най-добрите хореографи в страната и същевременно да участваш в последващия BATTLE ALL STYLE 1vs1, където ще можеш да приложиш и наученото от класовете.

Възможност за младите хора да се потопят в атмосферата на HIP HOP танците за цял един ден, да се предизвикат, да научат нещо ново за себе си, да се запознаят с нови хора, да преодолеят страхове си и да се впуснат в състезание за най-добрия танцьор на BATTLE HILLS !

Първата част, която ще се проведе в Пловдивски Културен Институт, ще бъдат танцови класове на съдиите. След провеждането им, на същото място, BATTLE ALL STYLES 1vs1 – КВАЛИФИКАЦИЯ – възможност за всеки да изпробва своите танцови умения.
Избраните от гост хореографите топ 8/16/ участници ще се състезават на ФИНАЛИТЕ – сцената на Kapana Fest September 2017

Ще има емоции!
Ще има надпревара!
Ще има награди!

Правилата на BATTLE HILLS:
Квалификация : Всички участници се нареждат в кръг, разлолагат с 20 мин., в които имат правото да влязат колкото искат пъти. Съдиите гледат и избират топ 16 (или топ 8 в зависимост от броя участници). Ако имат колебания за някои от участниците – могат да ги изправят в директна битка 1vs1 – едно влизане от по 40 сек.

ФИНАЛИТЕ:
ПЪРВИ КРЪГ: Участниците се разделят (първи срещу шестнадесети, втори срещу петнадесети и т.н.) на 8 двойки. Всеки има право на 1 влизанe по 40 сек. Журито оценява кой е победител от батъла. (В зависимост от броя участници, този кръг може да отпадне)

ВТОРИ КРЪГ: Участниците се разделят на 4 двойки. Танцуват на музика на организатора. Всеки има право на 1 влизанe по 40 сек. Журито оценява с директна елиминация кой е победител от батъла.

ТРЕТИ КРЪГ: Участниците се разделят на 2 двойки. Всеки има право на две влизания по 40 сек. Журито оценява с директна елиминация кой е победител от батъла.

ФИНАЛ: Финалистите се изправят един срещу друг. Всеки има право на ТРИ влизания по 40 сек. Журито оценява с директна елиминация кой е победител от батъла.

СЪДИИ:
Remi Toin
Viktor Angelov
Viktor Gurkov

НАГРАДЕН ФОНД:
1во място – 100 лв. + ваучер от ДЕКАТЛОН + тениска
2ро място – 50 лв. ваучер от ДЕКАТЛОН + едномесечна карта за танци в The Center – main A – Пловдив
3то място – 30 лв. ваучер от ДЕКАТЛОН

(Ваучерите са предоставени от нашия спонсор - Екоколект АД Екоколект АД )

!!! Без вход !!!