Ориенталска любов – международен танцов фестивал

4th Orient El Hob

0
103

В рамките на четири дни, от 7 до 10 септември, за четвърта поредна година в България ще се проведе международния фестивал по Ориенталски танци «Orient El Hob». Фестивалът представя по автентичен начин красотата, разнообразието и богатството на арабското музикално и танцово изкуство. 

Във всички дни на фестивала от сутрин до късно следобед в хотел „Димят/Суис Белхотел“ град Варна звездите на източното танцово изкуство ще предадат своите знания и майсторски умения на участниците в семинарите. Те ще имат възможност да научат за историята и техниката на Belly dance и да усвоят методи за събуждане на женствеността и сексапила чрез езика на тялото. 

На 9 септември на сцената на „Фестивалния конгресен център “ФК ще излязат най-големите имена на ориенталскитe танци. Сахар Самара от Египет,Даря Митскевич от Украйна, Елена Рамиза от Русия Хасан Ибрахим Танура от Египет/Франция, който ще ни покаже уникалния номер горящия дервищ, Алида Лин от Тайван,Артем Узунов от Русия композитор и уникален майтсор на дарбука,Весам ангелския глас певеца ни от Египет,Мими Соколова от България/Швейцария-организатор на това прекрасно събитие и много други национални и интернационални гости,които ще пренесат публиката в приказната атмосфера на Ориента чрез пикантни хореографии от Ориента като Ракс шарки, тараб, саиди, балади и много други стилове.

А през двете вечери 7 и 8 в хотел „Димят “ гостите на Orient El Hob ще се насладят на прекрасни спектакли,модно ревю с уникални и нови модели ориенталски костюми на « Mimi Faishon » и конкурс по ориенталски танци с интригуващи награди.
Билети можете да намерите на касите на „Фестивалния Конгресен център“ on-line на theatre.art.bg/mimi, а за участие в семинарите и конкурса, можете да се запишете на: http://www.bg.orientelhob.com/