Участвай във Freestyle Impro-Battle / Dancing Sofia

0
42

13882369_176967246054638_4845037603583390324_n

“Танцуваща София” обяви най-мащабното събитие от програмата си – IMPRO-BATTLE: отвореният танцов турнир на стиловете, който ще се проведе на 24-ти септември.

АКО СИ ПРОФЕСИОНАЛЕН ТАНЦЬОР ИЛИ ЗАКЛЕТ ТАНЦОВ ЛЮБИТЕЛ, AКО ОБИЧАШ ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВАТА И ИМПРОВИЗАЦИЯТА Е В КРЪВТА ТИ, ТО СЪСТЕЗАНИЕTO Е ТОЧНО ЗА ТЕБ.

За да е максимално интересно, в духа на “Танцуваща София”, НЯМА ОГРАНИЧЕНИЯ в стила. Отворено e за всичко – от брейк до класически балет, от салса до аеробика, от ориенталски танци до рага.

Танцовият турнир ще се проведе в няколко кръга, като участниците ще трябва да адаптират предварително подготвени от тях хореографии към различна музика, подбрана от DJ-я на “Танцуваща София” на случаен принцип. Жури ще оценява артистичността и експериментаторския дух на всяко изпълнение, а излъчените победители ще спечелят парични и предметни награди, осигурени от спонсорите на инициативата.

УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ:

1. OPEN CALL (01.08, 15:00 ч. – 10.09, 15:00 ч.): набиране на кандидатури – желаещите да участват просто трябва да изпратят предварително подготвена хореография, заснета с телефон (формат: MP4, MOV; продължителност: 60 сек.) на e-mail адрес dancingsofia2016@gmail.com и да попълнят посочения формуляр за участие: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc5Ow_-2Z4a7EaQxS6WYnxhfZEwqVCd5WhqGmLtANcY2w3SWA/viewform


NB! Видеата ще бъдат качени на страницата на “Танцуваща София” във фейсбук, където публиката ще може да гласува за своите фаворити.

2. ПРЕДВАРИТЕЛНА СЕЛЕКЦИЯ НА КАНДИДАТИТЕ (01.08, 15:00 ч. – 17.09, 15:00 ч.): предварително журиране и онлайн гласуване – журито селектира 40 участника в турнира, а 8-те кандидати, събрали най-много “лайкове” във фейсбук ще бъдат допуснати директно за участие във финалното събитие

3. ОБЯВЯВАНЕ НА РЕЗУЛТАТИ (17.09, 17:00 ч.): обявяване на списък с избраните участници за турнира на фесбук страницата на “Танцуваща София”

4. СЪСТЕЗАНИЕ (24.09): участниците ще се изправят един срещу друг, като всеки адаптира хореографията, с която е кандидатствал, към музика в различен музикален стил, подбрана на случаен принцип от DJ-я на “Танцуваща София”. След всеки елиминационен кръг журито ще редуцира броя на участващите, докато не останат трима победители.

ОЧАКВАМЕ ТВОЯТА КАНДИДАТУРА ВЪЗМОЖНО НАЙ-СКОРО – КОЛКОТО ПО-РАНО СЕ КАЧИ ВИДЕОТО ТИ НА СТРАНИЦАТА НА “ТАНЦУВАЩА СОФИЯ” ВЪВ ФЕЙСБУК, ТОЛКОВА ПО-ГОЛЯМ ШАНС ИМАШ ДА СЪБЕРЕШ НАЙ-МНОГО ЛАЙКОВЕ И ДА СЕ ВИДИМ НА ФИНАЛА! :)

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ:
e-mail: dancingsofia2016@gmail.com
https://www.facebook.com/DancingSofia
http://www.derida-dance.com/

► Организатор:

Фондация „Арт Линк“ (Derida Dance Center)

► Проектът се осъществява с подкрепата на Столична програма „Европа“ в подкрепа на „София – Европейска столица на спорта 2018 г.“

► Партньори:

Метрополитен ЕАД
SiteMedia Bulgaria
Изворна вода Бачково
Harmonica
Walmark
ЕКОТОЙ
Free Sofia Tour
Фондация “Светът на Мария”

► Партньори локации:

Военна академия
Столична община
ОКИ ДК “Искър”
Район “Панчарево”
ОКИ ДК “Красно село”
Бизнес парк София

► Партньори програма:

DivaDance
Фламенко Алегрия
Abrazos Tango
Swingin Monkeys
Център „Св. Св. Константин и Елена“
Lindy Hop Bulgaria
Latin Force Dance Studio
KizombaHolics BG
МОНТФИЗ
Йога клуб Скорпион
Зала Сердика
Спортен клуб Черен Дракон
MVJ Dance & Aerobic Studio
Танцов комплекс “Dance Fashion”
Capoeira Sofia
Школа по народни танци и песни Фолклорика
Irish Dance Academy Sofia “Fly into Steps”
Studio Dance Zone
Souraya Belly Dance
Театрално студио Студентина
Dance Academy
VS DANCE
Electric Force Breakin’ Club

► Дизайн партньори:

DEDRAX Printing House
ATIA Print
Фото-Корпус
Sofia in Details

► Медийни партньори:

ФМ+
360°
LIGHT
Дневник
Жената Днес
Виж София
OFFnews
Клуб Z
Обекти
Мика
DJambore.com
София играе
bg dancer
Cultro.eu

Графичен дизайнер: Славка Маврова