Танцов фестивал “Намери своя ритъм”

0
70

plakat-newФестивалът се провежда за втора поредна година и е с цел популяризиране на танцовото изкуство в страната. През 2016 година „Намери своя ритъм 2” ще се проведе на 27, 28 и 29 май в гр.Трявна и ще донесе още повече награди и положителни емоции за всички участници.

Предвидени са безплатни семинари в 5 стила танц – класически и съвременен танц, народни и латино танци и хип-хоп. Децата са разделени в две възрастови групи – до и над 12 год.

Откриването на фестивала започва с парад, а на последния ден има заключителен концерт, в който участие могат да взимат танцови школи и ансамбли от цялата страна.


Регистрация до 15 май на е-mail: namerisvoyaritym@gmail.com

Фейсбук страница на събитието ТУК.

Танцов фестивал „Намери своя ритъм” се организира за първи път през 2015 година и се проведе в гр.Копривщица. Събитието бе реализирано с подкрепата на СОУ „Л.Каравелов”,гр. Копривщица, BG Dancer, TV7, радио FM+ и др. 

Малките организатори от 2 клас на 90 СОУ „Ген. Хосе де Сан Мартин” работиха усилено за осъществяването на събитието и неусетно развиха умения като работа в екип, креативност и творческо мислене, толерантност и желание и мотивация за учене. Освен това те се запознаха и намериха много нови приятели и усетиха възрожденския дух, който носи гр.Копривщица.