So You Think You Can Dance: Next Generation

0
30

dance_s13_14x48_guys_f2

dance_s13_fox_14x48_f4

 

FOX ще излъчи най-доброто танцово шоу So You Think You Can Dance за 13-ти пореден път. Този път формата, който е награден с “ЕМИ” ще покаже по-младото поколение танцьори на бляскавата си сцена. Този сезон, танцьори на възраст 8-13 години, които са обучени в различни танцови стила, като модерен балет, хип-хоп, латино и бални танци, брейк танци ще се съюзят в двойки с т.н. All-Stars танцьори от миналите сезони на предаването.

Премиерата на шоуто е на 30-ти май. Водеща е неотразимата Cat Deeley, а ветеранът и продуцент Nigel Lythgoe оглавява журито в състав: Pula Abdul & Jason Derulo, като към тях се присъединява и тинейджърката Maddie Ziegler.

По време на кастингите журито ще избере млади състезатели, които ще получат място в “Академията”. В последния етап от “Академията” ще се изберат най-добрите 10 деца, а към тях ще се присъединят за постоянно партньорите им от All Stars.

Виждали сме много изпълнения между деца и възрастни и изпълненията са повече от прекрасни. Можете ли да си представите как Cyrus прави хореография с малък аниматор? Ние със сигурност си го представяме и вярваме, че този сезон ще мотивира още повече младото поколение към танците.

[youtube youtubeurl="aBHGgaPxrGc" ][/youtube]