Балет “Тодес” с програмата “мы”

0
60

Балеzlbd_sourceтът делял сцена с най–големите звезди като Майкъл Джексън и Марая Кери идва в България с невероятното шоу “мы” (в превод “НИЕ”)!

24.03.2016 – СОФИЯ (НДК зала 1) 25.03.2016 – Русе (Арена “Русе”)  26.03.2016 - Варн (Дворец на Културата и Спорта)

Както винаги зрителят ще остане зашеметен от бурната енергетика, хумора, оригиналната сценография, авторската музика, стилните костюми и фантастичните светлинни ефекти присъщи на спектаклите на балет “ТОДЕС”!

Шоуто “мы” е взривяваща комбинация от най-добрите танци някога представяни от световно известната трупа. Спектакълът ще представи палитра на разнообразните човешки чувства и емоции. Той наподобява самия живот – непредсказуем, различен, където има място и за радост и за тъга, където се води вечният спор между мъжа и жената и в този емоционален диалог сърцата или се съединяват в едно или се чупят на малки парченца. Но именно поради смяната на трагедията и комедията на битието той е завладяващ и интересен.  Артистите ще премахнат сценичните маски и ще покажат истинските си лица – невероятният професонализъм, неподражаем синхрон и новаторска хореография, именно това, което определя събирателния образ “НИЕ”.

Двукратен лауреат на нациналната руска музикална премия “Овация” балет ТОДЕС все още съединява несъединимото в хореографията си – класика, хип–хоп и модерен балет!