Танцовата сензация от Израел Ренана Раз и „YouMake ReMake“ в София

0
39

19226Посолството на Израел в София има удоволствието да информира, че във връзка с 25-годишнината от възстановяване на дипломатическите отношения между  България и Израел на 8 декември, вторник , от 19.00 часа в Младежки театър „Николай Бинев“ изключителната Ренана Раз ще представи за първи път в България своя уникален спектакъл YouMake ReMake.

Ренана Раз е водещ глас сред младото поколение израелски хореографи, търсещи различни  комбинации на артистичните жанрове и изявяващи се както на сцената, така и на екран – в телевизията и киното.

Именитата хореографка е носителка на много награди в Израел и по света, а представленията й, показани на сцени в Бразилия, Германия, Полша, Холандия, Япония, Дания, Камерун, Великобритания, Русия, Словакия, Кипър, Корея, САЩ и др. я превръщат в звезда от световна величина и творец, утвърждаващ водещата роля на Израел в съвременния танц.

„Оригинално, наситено с енергия и провокиращо мисълта” (Списание Глоуб), „Просто блестящо“ (Аарец),  „Един много печеливш формат“ са само част от коментарите на световните медии за спектакъла.

Самата Ренана  споделя: „Идеята ми за проекта се роди от разбирането, че You Tube се е превърнало в мястото, където се случва всичко. Той е вход към неизчерпаем, богат и завладяващ извор, съдържащ всичко, което можем да си представим“.

По време на четиридневната си визита в Българияя 7-10 декемврия освен представлението изпълнителката ще проведе един  майсторски клас и два обучителни семинара за български танцови изпълнители, хореографи  и студенти.

За посещението на Ренана Раз в София огромно съдействие на Посолството оказват Derida Dance Center и Младежки театър „Николай Бинев“.

Билети на касата на театъра

Специална цена за студенти, срещу представяне на документ.

Харесай ни в [social_link type="facebook" url="http://facebook.com/bgdancer.info" target="on" ][/social_link] [social_link type="twitter" url="https://twitter.com/BGDancers" target="on" ][/social_link] [social_link type="youtube" url="http://www.youtube.com/user/BGdancers" target="on" ][/social_link] [social_link type="pinterest" url="http://www.pinterest.com/bgdancers/" target="on" ][/social_link]