“НИЕ БЪЛГАРИТЕ” на ансамбъл Чинари люлее зала 1 на НДК на 24 ноември!

0
49

300 х 250 BNR  Chinary BG“НИЕ БЪЛГАРИТЕ” е най-новият спектакъл на ансамбъл ЧИНАРИ, чиято премиера ще се състои на 24 ноември в зала 1 на НДК. В събитието, освен невероятните танцьори от ансамбъл ЧИНАРИ, ще се включат още група ETNOTIX, трио БУЛГАРИНА и Оркестъра за народна музика на Българското национално радио. Хореограф и режисьор на колоритния спектакъл е Асен Павлов, носител на ИКАР 2015 г. с ансамбъл ЧИНАРИ за спектакъла “ТРАКИТЕ”.

Билетите за събитието вече се продават с пълна сила. Билетите са с цена – от 8 до 30 лв, според мястото в залата, а някои от категориите са почти напълно изчерпани. Освен в интернет – в системата на Ticketportal.bg, билети за “НИЕ БЪЛГАРИТЕ” могат да се закупят също от Билетен център в НДК, книжарници Booktrading, Office1Superstore, Гринуич, магазини Пикадили, На тъмно, бензиностанции OMV.

“НИЕ БЪЛГАРИТЕ” ще поднесе на публиката неповторима комбинация от българска фолклорна музика, песни и танци, нетрадиционно представяне на традиционни български шевици и зрелищно надиграване на танцови двойки. На 24 ноември в НДК ще приключи първият етап от кампанията “НИЕ БЪЛГАРИТЕ”, включила поредица от събития проведени в големите градове на България. Спектакълът в зала 1 ще бъде кулминацията й, а популяризирането на българския фолклорен танц и шевица ще продължи с още концерти, дефилета и други изяви в над двайсет от най-големите градове в света.

Харесай ни в [social_link type="facebook" url="http://facebook.com/bgdancer.info" target="on" ][/social_link] [social_link type="twitter" url="https://twitter.com/BGDancers" target="on" ][/social_link] [social_link type="youtube" url="http://www.youtube.com/user/BGdancers" target="on" ][/social_link] [social_link type="pinterest" url="http://www.pinterest.com/bgdancers/" target="on" ][/social_link]