Първи открит танцов фестивал, посветен на състезателните бални танци “SOFIA OPEN WDC_AL DANCE FESTIVAL”

0
54

tancov festivalБЪЛГАРСКА ПРОФЕСИОНАЛНА ТАНЦОВА АСОЦИАЦИЯ ви кани да участвате или посетите като зрители организирания от тях  Открит танцов фестивал, посветен на изкуството на състезателните бални танци “SOFIA OPEN WDC_AL DANCE FESTIVAL”, който ще се проведе на 24.10.2015 г. в зала Универсиада, гр. София.

Повече информация за това културно събитие можете да намерите на неговия сайт – www.sofiaopendancefestival.com.

Не пропускайте най-интересната и вълнуваща част от Фестивала, която ще се състои от 20.00 часа – финалите в състезанията на най-силните аматьорски танцови двойки и Гала шоуто на  специалните гости: шампионите на Англия за професионалисти по Стандартни танци – Уорън и Кристи Бойс и Юрий и Ягода Батагели от Словения – едни от най-харизматичните професионални изпълнители на Латино-американските бални танци в света и финалисти на тазгодишния фестивал в Блякпул. Ще имате неповторимото удоволствие да се насладите на изкуството на тези уникални по своята красота европейски бални танци в пълния им блясък, представен за Вас от нашите финалисти и гости.

Билети за събитието можете да закупите в мрежата на Ивентим или чрез  сайта на събитието.

Остават само 20 дни до изтичането на срока за регистрация (01.10.2015) за участие в Първия открит фестивал на състезателните бални танци в България “SOFIA OPEN WDC_AL DANCE FESTIVAL”, в рамките на който ще се проведат открити танцови състезания за начинаещи, средно напреднали и напреднали аматьорски танцови двойки и танцови формации, открит шампионат на Аматьорската Лига на Световния Танцов Съвет – Sofia Open WDC_AL Championship, за всички възрасти, Гала Шоу на официалните гости на фестивала – Уорън и Кристи Бойс (СТТ) и Юри и Ягода Батагели (ЛАТ), открити Семинари по ЛАТ (с лектори Юри и Ягода Батагели, Антон Карпов, Алисън Фулъм и Джери Абрате) и по СТТ ( с лектори Уорън и Кристи Бойс). 

Не пропускайте възможността да бъдете част от този празник на изкуството на състезателните бални танци!

Харесай ни в [social_link type="facebook" url="http://facebook.com/bgdancer.info" target="on" ][/social_link] [social_link type="twitter" url="https://twitter.com/BGDancers" target="on" ][/social_link] [social_link type="youtube" url="http://www.youtube.com/user/BGdancers" target="on" ][/social_link] [social_link type="pinterest" url="http://www.pinterest.com/bgdancers/" target="on" ][/social_link]