Отворена покана за танцови артисти

0
30

IMG_5158-640x290След миналогодишния успех на уъркшопа по съвременен танц за детска и младежка аудитория „Възприятие отвъд движението”, „De Stilte” се завръща в София, за да създаде два нови танцови дуета с участието на български артисти.

От 1 до 5 октомври в Derida Dance Center ще се проведе уъркшоп по съвременен танц за детска и младежка аудитория.

Условия за участие: Ако сте професионален изпълнител, изпратете кратка артистична биография и няколко снимки на следните имейл адреси: p.mukova@gmail.com и artofficesofia@gmail.com Желателно е да приложите и видео (или линк към видео).

Краен срок за подаване на заявките за участие 21.09.2015. Селектираните танцьори ще получат възнаграждение. Работният език е английски. Местата са ограничени!

Информация за проекта: В рамките на уъркшопа „СРЕЩА В ТАНЦА” водещите от холандската танцова компания “De Stilte” в сътрудничество с Петя Мукова и избраните изпълнители ще създадат две танцови миниатюри предназначени за зрители в ранна училищна възраст. Участието в ателието ще даде възможност на танцьорите да придобият практически познания в този специфичен жанр. И не на последно място участието в проекта ще предостави нови възможности за изява на професионална сцена.

Събитието се организира от Фондация „Aрт Офис” в партньорство с Derida Dance Center и с финансовата подкрепа на Столична програма „Култура” на Столична община за 2015 г.

Ако имате въпроси, можете да ги зададете на телефон 087 8434 785 или на посочените имейл адреси.

Харесай ни в [social_link type="facebook" url="http://facebook.com/bgdancer.info" target="on" ][/social_link] [social_link type="twitter" url="https://twitter.com/BGDancers" target="on" ][/social_link] [social_link type="youtube" url="http://www.youtube.com/user/BGdancers" target="on" ][/social_link] [social_link type="pinterest" url="http://www.pinterest.com/bgdancers/" target="on" ][/social_link]