Ухание от Ориента – танцов спектакъл

0
44

uhanieMeчтаете ли да се потопите в магическите танци на Ориента! Красотата на тези танци през годините е вдъхновявала и артисти, и режисьори, и художници …Сега можете и Вие да се докоснете и насладите, да станете почитатели на това  валшебно изкуство. Мими Соколова ще ви представи първия и единствния по рода си танцов спектакъл в региона на град Враца, с едни от най добрите ориенталски танцьорки в България, който ще се състои на 25 септември от 20.30 ч в Младежкия дом на  град  Враца,.

Билети на касата на Младежкия дом oт 19.30ч

За информация

Website : www.mimi-bellydance.com

Ориенталският танц е призван да открие грацията и красотата на женското тяло. Интереса към този танц се крие в мистиката на Ориента, зараждайки се с изкусните и феерични движения на ориенталските танцьорки. Заповядайте  на уроците  по ориенталски танци, които  Мими Соколова известната ни ориенталска танцьорка преподавател и хореограф ви предлага на 26 и 27 септември от 15 до 17ч в Младежкия дом на  град Враца.

За записване на уроците  тел:089 5755589

е-mail : mimi@milkabellydance.com

Харесай ни в [social_link type="facebook" url="http://facebook.com/bgdancer.info" target="on" ][/social_link] [social_link type="twitter" url="https://twitter.com/BGDancers" target="on" ][/social_link] [social_link type="youtube" url="http://www.youtube.com/user/BGdancers" target="on" ][/social_link] [social_link type="pinterest" url="http://www.pinterest.com/bgdancers/" target="on" ][/social_link]