“ПОДГОТОВКА ЗА СЦЕНИЧНИ ПРОЕКТИ ОТ ШОУ-БИЗНЕСА” от VS DANCE и Виктор Милушев

0
48

VS DanceНяма професия, която да ни прави истински удовлетворени, ако не намираме в нея призвание и възможност да реализираме заложените във всеки един от нас качества и потенциал. Хореографията буквално означава „танцопис”. Тя е изкуството на проектиране на последователност от движения, в която всяко движение и формата му са специфично подредени. Като всяко друго изкуство, танцовото изкуство не може да бъде подправено и усвоено от всеки. Упоритият труд и постоянна практика изграждат изпълнителя и уменията му да овладява изкуството на движенията в танца. За талантът граници няма, но има подходящо обучение.

Ускореният курс има за цел: да ви даде възможност да се докоснете за кратко време до света на комерсиалните професионални танцьори, работейки с тяхното темпо в реална обстановка. Ще ви дадат знания и навик за работа в професионална среда. Ще танцувате с професионалистите на VS DANCE, ще се запознаете с популярни БГ изпълнители. Ще се запознаете с начина на работа за сценични проекти от шоу-бизнеса, как протичат снимки, как да се държите пред камера така, че най-добре да изпъкне вашия талант!

КОЙ Е ВИКТОР МИЛУШЕВ?
Копнежът на Виктор да научи нови неща го отвежда до Нов Български Университет (Специалност “Танцов театър/хореография”), където изучава движението и как да борави с него. В търсенето на новото и непознатото отива до Щатите, където танцува наред с едни от най-големите професионалисти в бранша. Наученото там оставя трайна следа върху заряда на неговия стил.

Уменията му не остават незабелязани и Виктор получава покани от редица клубове и школи в България за провеждане на мастър класове. Това му помага да придобие известност и да изгради име в хип-хоп танцовото общество в страната.

Участва в редица големи проекти като Х-Factor България, X-Factor Украйна, Музикална Академия, Coca Cola Happy Energy Tour, както и множество музикални клипове и реклами.

Следвайки мечтите си, Виктор се е превърнал в човек, който забелязва детайли и вярва, че именно те правят цялостната картина. Гонещ новото и различното, Виктор всеки път прави танците си разнообразни и изпълнени със заряд. Намерил е своя начин да се забавлява в залата и нищо не го спира по пътя към успеха.

Повече информация относно регистрация, график на класовете, дипломиране може да намерите във фейсбук страницата на събитието.

Харесай ни в [social_link type="facebook" url="http://facebook.com/bgdancer.info" target="on" ][/social_link] [social_link type="twitter" url="https://twitter.com/BGDancers" target="on" ][/social_link] [social_link type="youtube" url="http://www.youtube.com/user/BGdancers" target="on" ][/social_link] [social_link type="pinterest" url="http://www.pinterest.com/bgdancers/" target="on" ][/social_link]