Атанас Месечков обявява кастинг за танцьори

0
120

mesechkov Атанас Месечков ви предлага НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО за една учебна година да натрупате опит и изяви в сферата на танцовото изкуство. Ще създаде полупрофесионален отбор по танци, който да участва в редица танцови форуми и фестивални прояви. Отборът ще се занимава с обучение в различни стилове танци, като основна цел е изготвянето на атрактивни танцови шоу-програми.

По време на обучението участниците ще започнат да работят в екип и да създават продукция от танци. Съвместно с реализирането на дадените хореографии всеки един от участниците в този екип ще мине през основните стъпки на спортните танци и основните танцови техники за овладяване на собственото тяло в танца.

Старт на програмата – 21. 09. 2015 гoд. – 4 часа седмично

Условия към кандидатите

Непрофесионални и полупрофесионални танцьори с поне 1 година танцов опит в стиловете: спортни танци, салса, джаз и модерен балет, хип хоп. Силно мотивирани да бъдт част от млад, енергичен екип. С желание за професионално развитие в танцовата сфера.

Какво трябва да подготвят кандидатите

За кастинга трябва да бъдат подготвени две хореографии с времетраене по минута и половина в три различни стила (по избор от по-горе изброените). Хореографията трябва да бъде изпълнена с необходимото сценично поведение за дадения стил танц.

Кастинг

04/05. 09. 2015 год. в залите на Tancuvai.com

Час: 10:00 часа

Необходимо е да заявите желание за участие в кастинга на адрес: info@mesechkov.com, като посочите в относно: Кастинг – Месечков

Харесай ни в [social_link type="facebook" url="http://facebook.com/bgdancer.info" target="on" ][/social_link] [social_link type="twitter" url="https://twitter.com/BGDancers" target="on" ][/social_link] [social_link type="youtube" url="http://www.youtube.com/user/BGdancers" target="on" ][/social_link] [social_link type="pinterest" url="http://www.pinterest.com/bgdancers/" target="on" ][/social_link]