I-ви ОТКРИТ МЕЖДУНАРОДЕН ТАНЦОВ ФЕСТИВАЛ НА ИЗКУСТВОТО НА СЪСТЕЗАТЕЛНИТЕ БАЛНИ ТАНЦИ ВИ ОЧАКВА ПРЕЗ ОКТОМВРИ

0
37

izkustvoto na balnite tanciБългарска професионална танцова асоциация им удоволствието да ви покани на първия открит международен танцов фестивал на състезателните бални танци в България: SOFIA OPEN WDC_AL DANCE FESTIVAL – „ИЗКУСТВОТО НА БАЛНИТЕ ТАНЦИ“, който ще се проведе на 24.10.2015 г. в зала Универсиада, гр. София.

Освен Открития турнир на Аматьорската лига на Световния Танцов Съвет, в програмата на Фестивала са включени състезания и за начинаещи и средно напреднали танцови двойки в стандартните и латино-американските танци, а така също и за формации в латино-американските танци.

Повече подробности за програмата вижте ТУК.

Право на участие във всички състезания в рамките на Фестивала, в съответсвие с техния регламент, имат танцови двойки и формации от всички и всякакви танцови и спортно-танцови организации.

Официални гости и демонстратори на Фестивала са професионалната танцова двойка в Стандартните танци – Уорън и Кристи Бойс (Англия), постоянни 1/2 финалисти във всички официални състезания на Световния Танцов Съвет.

Съдии: Професионални WDC съдии

На 25.10.2015 от 10:00 часа ще се проведе и международен уъркшоп посветен на изкуството на балните танци с лектори и водещи – Уорън и Кристи Бойс.

Вие можете да направите Вашите заявки за участие във фестивала и уъркшопа онлайн на следния адрес: www.sofiaopendancefestival.com.

Очакваме Ви с нетърпение и Ви гарантираме прекрасни мигове с изкуството на балните танци по време на целия фестивал!

За резервации и закупуване на билети за избраните от Вас места за следобедното – “Sofia Open WDC_AL Competition” (14.30) и вечерно – “Finals & Gala Show” (20.00) отделения на Фестивала, и тяхната доставка на посочен от Вас адрес, се обръщайте към: Златин Костов (моб.: ; е-мейл: zmkostov@abv.bg).

Билети може да закупите и чрез сайта на ЕVENTIM.BG

Харесай ни в [social_link type="facebook" url="http://facebook.com/bgdancer.info" target="on" ][/social_link] [social_link type="twitter" url="https://twitter.com/BGDancers" target="on" ][/social_link] [social_link type="youtube" url="http://www.youtube.com/user/BGdancers" target="on" ][/social_link] [social_link type="pinterest" url="http://www.pinterest.com/bgdancers/" target="on" ][/social_link]