Танцов спектакъл „20 стъпки“ по повод 20 години “Танцов театър”

0
53

dvajset stupkiДепартамент “Театър”, бакалавърска програма “Танцов театър” и Университетски театър на НБУ Ви канят на 28.05.2015 г. от 18:30 часа на танцов спектакъл „20 стъпки“.

Хореография: Анна Пампулова и Росен Михайлов (преподаватели в НБУ), Боряна Сечанова (директор на балет “Арабеск”)

Участват: дипломанти от магистърска програма “Съвременна хореография” на департамент “Музика” на НБУ.

През 2015 година се навършват 20 години от основаването на специалност “Танцов театър” в департамент “Театър” на НБУ. Специалността “Танцов театър” е първата бакалавърска програма в България за обучение на изпълнители в областта на съвременния танц и танцов театър. През 20 години на нейното съществуване, образование в нея са получили много от най-интересните, млади и актуални съвременни танцови дейци на българската сцена.

Повече за събитието ТУК.

Харесай ни в [social_link type="facebook" url="http://facebook.com/bgdancer.info" target="on" ][/social_link] [social_link type="twitter" url="https://twitter.com/BGDancers" target="on" ][/social_link] [social_link type="youtube" url="http://www.youtube.com/user/BGdancers" target="on" ][/social_link] [social_link type="pinterest" url="http://www.pinterest.com/bgdancers/" target="on" ][/social_link]