X-ти открит турнир по спортни танци и Международен турнир за Купата на общините на област Монтана – MONTANA OPEN 2015

0
47

montana-2015Монтана ще бъде домакин на 10-тия турнир по спортни танци за купата на общините на област Монтана – Монтана Open 2015. Надпреварата ще се състои на 21 март в спортна зала „Младост”. Гала вечерта ще започне от 18.30 часа, но танцовите двойки ще стартират съревнованието за приза още от 9:00 ч. в съботния ден.
Българската федерация по спортни танци (БФСТ) и клуб по спортни танци „Огоста данс” – Монтана, организират турнира. Очакват се двойки от различни възрастови групи и състезателни класове.
Международният турнир ще оценява високо квалифицирани съдии от България, Гърция, Македония, Израел, Молдова, Сърбия и др.
Програмата на турнира подготвя още много изненади, а какви са те ще разберат гостите на самото събитие.

Актуална информация за турнира можете да намерите на адрес: www.ogostadance.net

Заявки:

Харесай ни в [social_link type="facebook" url="http://facebook.com/bgdancer.info" target="on" ][/social_link] [social_link type="twitter" url="https://twitter.com/BGDancers" target="on" ][/social_link] [social_link type="youtube" url="http://www.youtube.com/user/BGdancers" target="on" ][/social_link] [social_link type="pinterest" url="http://www.pinterest.com/bgdancers/" target="on" ][/social_link]