Dance Cup Bulgaria – за трета поредна година

0
47

dance cup bg

Конкурсът Dance Cup Bulgaria (Български квалификационен танцов конкурс) е със състезателен характер и е квалификационен регионален конкурс за Dance World Cup 2015 (Световно първенство по танци).

Kвалификация за световните финали Dance World Cup ще се проведе отново през 2015 год. точно на 7 март 2015 в Младежки театър „Николай Бинев“, София. Победителите на регионалният конкурс в София ще получат квота и правото на участие на Dance World Cup 2015 Букурещ, Румъния.

Българските организатори на Dance Cup Bulgaria са Балетно студио „Одет” и Балетно студио „Красимира Колдамова”, представлявани от г-ца Юлия Олейник и г-ца Георгина Джендова.

Тази година специален гост ще бъде директорът на световния конкурс Джон Гримшоу, който ще журира и наблюдава нашия конкурс. Другите членове на журито ще са специалисти от Шотландия и България.

Kонкурсът Dance World Cup (DWC) се организира от DWC Limited, неправителствена организация, регистрирана под номер 103706 в Джърси, Нормандски острови. DWC Limited си кооперира с асоциации, организации и танцови състави по цял свят за организирането на местни квалификационни конкурси както и за провеждането на големият световен финал по танцото изкуство – Dance World Cup.

Повече информация относно състезателни стилове, регламенти и формуляр за участие ще намерите на сайта на конкурса www.dwcbulgaria.net.

КРАЕН СРОК ЗА ПОДАВАНЕ НА ФОРМУЛЯРИТЕ ЗА УЧАСТИЕ  – 13 ФЕВРУАРИ 2015 год.

Харесай ни в [social_link type="facebook" url="http://facebook.com/bgdancer.info" target="on" ][/social_link] [social_link type="twitter" url="https://twitter.com/BGDancers" target="on" ][/social_link] [social_link type="youtube" url="http://www.youtube.com/user/BGdancers" target="on" ][/social_link] [social_link type="pinterest" url="http://www.pinterest.com/bgdancers/" target="on" ][/social_link]