Стартира новия сезон на обучителната програма по съвременен танц – Dance PORT Derida 2015

0
48

dance-port-deridaОт 5-ти до 19-ти януари желаещите да се включат в обучителната и тренинг програма Dance PORT Derida могат да кандидатстват за участие. До момента Dance PORT Derida е изключително успешна в развиване на потенциалa у младите хора и мотивация за ангажиране в областта на съвременния танц.

Тя се реализира за четвърта поредна година с подкрепата на фондация „Америка за България“ и включва едногодишно обучение в съвременни танцови техники, класически балет и други движенчески стилове. Обучението се осъществява в два модула. Модул 1 е предназначен за непрофесионални участници с потенциал и силна мотивация за развитие в областта на съвременния танц. За тях програмата е напълно безплатна. Модул 2 предвижда редовни ежедневни класове за професионални танцьори, които желаят да поддържат формата си и да усъвършенстват уменията си.

Dance PORT Derida 2015 стартира официално на 2-ри февруари, когато започват класовете за участниците вdance-port-derida (3) двата модула. Можете да кандидатствате до 19-ти януари включително. В периода между 20-ти и 30-ти януари екипът, който реализира програмата, ще направи селекцията на участниците, която ще се осъществи в два етапа. При първия етап изборът ще се реализира на базата на документите за кандидатстване. Избраните на този етап ще получат покана за участие в работно ателие с основните преподаватели в програмата, по време на което ще бъдат селектирани участниците в Dance PORT Derida 2015.
Подробна информация за съдържаниието на програмата, както и изискванията и формулярите за кандидатстване можете да намерите тук: http://www.derida-dance.com/qs/bg/tantzova-kompaniya/dance-port-derida

До момента обучителната програма Dance PORT Derida е дала възможност на много непрофесионални и професионални танцьори да изградят и усъвършенстват умения и техники, необходими за професионалната им реализация като танцови изпълнители. Най-силните страни на програмата са свързани с ежедневна ангажираност на участниците в Derida Dance Center, както и възможността за разширяване на опита им чрез участие в работни ателиета с чуждестранни хореографи и танцьори.

Харесай ни в [social_link type="facebook" url="http://facebook.com/bgdancer.info" target="on" ][/social_link] [social_link type="twitter" url="https://twitter.com/BGDancers" target="on" ][/social_link] [social_link type="youtube" url="http://www.youtube.com/user/BGdancers" target="on" ][/social_link] [social_link type="pinterest" url="http://www.pinterest.com/bgdancers/" target="on" ][/social_link]