Български танцов дует влезе в топ 6 на света

0
53
Радостната новина идва от последната публикувана ранглиста на WDSF, от която става видно, че българската танцова двойка Николай Колев и Лора Данкова са в ТОП 6 на света в категорията Младежи-Латиноамерикански танци. Водачи са предтавителите на Русия Вячеслав Самокин и Полина Телешова. Николай и Лора са заедно като тандем от лятото на 2013 г. През изминалата 2014-та година те спечелиха редица състезания в България, в това число и много Международни турнири, а най-големите им успеха дойдоха в края на изминалата година, когато в конкуренцията на двойки от цял свят намериха място на почетната стълбичка със завоюваните трети места на силните международни турнири в Белград и Марибор. След топ двойката на България Салваторе Тодаро и Виолета Янева младите състезатели от Ямбол са смятани за едни от най-перспективните.

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=525633

спортни танциРадостната новина идва от последната публикувана ранглиста на WDSF, от която става видно, че българската танцова двойка Николай Колев и Лора Данкова са в ТОП 6 на света в категорията Младежи-Латиноамерикански танци. Водачи са представителите на Русия Вячеслав Самокин и Полина Телешова. Николай и Лора са заедно като тандем от лятото на 2013 г.

През изминалата 2014-та година те спечелиха редица състезания в България, в това число и много Международни турнири, а най-големите им успехи дойдоха в края на изминалата година, когато в конкуренцията на двойки от цял свят намериха място на почетната стълбичка със завоюваните трети места на силните международни турнири в Белград и Марибор.

След топ двойката на България Салваторе Тодаро и Виолета Янева младите състезатели от Ямбол са смятани за едни от най-перспективните.

Източник: sportal.bg

Харесай ни в [social_link type="facebook" url="http://facebook.com/bgdancer.info" target="on" ][/social_link] [social_link type="twitter" url="https://twitter.com/BGDancers" target="on" ][/social_link] [social_link type="youtube" url="http://www.youtube.com/user/BGdancers" target="on" ][/social_link] [social_link type="pinterest" url="http://www.pinterest.com/bgdancers/" target="on" ][/social_link]