Мамбо вечер с Frankie Morales и група Tumbaito

0
50

mambonightОрганизаторите на Fanta Dance Festival откриват Новата 2015 година с незабравима Мамбо вечер, която ще ви пренесе на Бродуей. На 23 януари Sofia Live Club се превръща в Palladium, а историята на Мамбото оживява!

Ще се върнете в години назад, когато всяка вечер за танци е била празник, когато Марлон Брандо е свирил с бендовете, когато са се раждали най-великите музиканти и танцьори, благодарение на които се танцува и днес. 

За една автентична Palladium атмосфера, гост ще бъде легендарния FRANKIE MORALES. Започнал от улиците на “El Barrio”, Frankie е бил на една сцена с велики имена като Hector Lavoe, Celia Cruz, Ismael Rivera, Joe Bataan, Tito Nievez, Tito Puente. Заедно с него, една от любимите латино групи TUMBAITO и специалната шоу програма ще ви пренесат в ерата на ’50-те години.

За да се насладите напълно на атмосферата, трябва да се потопите в нея. Ето защо дрес кода на вечерта е Variate Mambo Style.

Организаторите ви очакват за едно вълнуващо пътуване във времето, в което вие ще бъдете звездите на вечерта!

Предварителна цена до 15.01 – 20 лв
Предварителна цена след 15.01 – 25 лв
Цена на място – 30 лв
Билети можете да закупите от вашата школа!

Дата: 23 януари
Място: Sofia Live Club
Начало: 22 ч.
Повече инфоMambo night with Frankie Morales

Frankie-Moraless-02В салса и джаз средите няма човек, който да не е чувал за Франки Моралес. Роденият в Ню Йорк певец е с пуерторикански произход и има зад гърба си 30 години на сцена. Безспорен успех в кариерата на Моралес е поканата да се присъедини към известната група на петкратния носител на награди “Грами” – Тито Пуенте.

02
TUMBAITO е салса формация създадена през Януари,  2007 г. Групата включва 10 музиканта,  които за една година се превърнаха в топ латино имената на България. Основател на TUMBAITO е перкусиониста Калин Вельов. Репертоарът на TUMBAITO се състои от 70 известни салса хита от 70-те насам, като амбицията на латино формацията е да присъстват все повече авторски творби.

Харесай ни в [social_link type="facebook" url="http://facebook.com/bgdancer.info" target="on" ][/social_link] [social_link type="twitter" url="https://twitter.com/BGDancers" target="on" ][/social_link] [social_link type="youtube" url="http://www.youtube.com/user/BGdancers" target="on" ][/social_link] [social_link type="pinterest" url="http://www.pinterest.com/bgdancers/" target="on" ][/social_link]