МовемБар – едно парти с много суинг и старт на световна социална кампания

0
64

movemberЗа поредна година на 1-ви ноември стартира световна кампания за борба с рака на простатата и други злокачествени заболявания, характерни за мъжете. 

Мъжете се борят с нови предизвикателства, поставят си високи цели, покоряват върхове. Но най-важно, всъщност, е тяхното здраве! Понякога са склонни да не обръщат сериозно внимание на профилактиката и контролните прегледи, а често това води до късно диагностициране. 

На този проблем е посветен Моември (или Movember – комбинация oт австралийската разговорна дума за мустак – „Mo“ и месец ноември (November)). Това е месецът, през който всеки мъж носи с гордост белег на своята мъжественост – мустаците. През месец Моември мъжът се обръща към своите братя, за да покаже че е съпричастен и отговорен, и че не смята, че да се отнасяш сериозно към собственото си здраве е признак на слабост.

Тазгодишният домакин на откриването на кампанията е бар RockIT. За настроението ще се погрижи екипът на Rockabilly.bg - те взимат активно участие в парти-програмата тази година.

Стайлингът на джентълмените ще бъде в ръцете на Gentlemen’s Mood a на тяхната страница може да научите повече за играта, която организират и какво може да спечелите, ако участвате.

Танцовата школа Lindy Hop Bulgaria също се включва в откриващата вечер на кампанията Movember по много специален начин!

Всеки куражлия, желаещ да участва в кампанията, трябва да спазва следните правила на Мо братството:
1. Всеки Мо брат трябва да започне на първи Моември с гладко избръснато лице.
2. През целия месец Моември всеки Мо брат трябва да пусне и оформи мустак.
3. Мустаците не трябва да са свързани с бакенбардите. Това се счита за брада.
4. Брадичката не трябва да се свързва с мустаците. Това се счита за катинарче.
5. Всеки истински Мо брат трябва да се държи като истински джентълмен.
Мо сестрите няма да бъдат дискриминирани и на тях ще им бъдат раздадени мустачки.

Начало: 21:00 ч.
Вход: Свободен!


Харесай ни в [social_link type="facebook" url="http://facebook.com/bgdancer.info" target="on" ][/social_link] [social_link type="twitter" url="https://twitter.com/BGDancers" target="on" ][/social_link] [social_link type="youtube" url="http://www.youtube.com/user/BGdancers" target="on" ][/social_link] [social_link type="pinterest" url="http://www.pinterest.com/bgdancers/" target="on" ][/social_link]