XIV открит турнир по спортни танци за купа „Шумен”

0
96

otkrit turnirНад 200 състезатели ще участват в XIV-я открит турнир по спортни танци за Купа “Шумен”, който се организира от Българска федерация по спортни танци, община Шумен и Клуб “Фея – Данс”. В танцовата надпревара ще се включат състезатели от Русе, Варна, Бургас, Казанлък, София, Велико Търново, Сливен, Добрич, Силистра.

Новото тази година е възможността да се регистрират за участие некартотекирани двойки и начинаещи момичета.

Турнирът ще се проведе в Спортна зала “Младост” на 18-ти октомври, събота. Откриването е в 10:00 часа, след което започва надпреварата при некартотекираните двойки и момичетата във възрастовите групи 9 г., 11 г., 13 г., 15 г. и 18 г. От 11.30 часа е началото на състезанията при танцовите двойки в класовете 9E, 11E, 13E, 11D, 13D, 15E, 15D, 15C и 18D+D, а от 15:00 часа тази в класовете 18C+C, B-St, B-La, A-La и A-St.

Кулминацията на турнира ще е състезанието за Купа “Шумен”, което ще започне от 18:30 часа. В него стандартни и латиноамерикански танци ще представят танцови двойки без ограничения за възраст и клас. Награждаване на победителите се очаква около 20:00 часа.

Харесай ни в [social_link type="facebook" url="http://facebook.com/bgdancer.info" target="on" ][/social_link] [social_link type="twitter" url="https://twitter.com/BGDancers" target="on" ][/social_link] [social_link type="youtube" url="http://www.youtube.com/user/BGdancers" target="on" ][/social_link] [social_link type="pinterest" url="http://www.pinterest.com/bgdancers/" target="on" ][/social_link]