“Траките” – спектакъл на ансамбъл “Чинари”

0
57

Митични грифонchinariи, напети воини и красиви тракийки превзеха центъра на Столицата в събота вечер. Всичко това бе част от представянето на премиерата на новия танцов спектакъл на Ансамбъл „Чинари” – „ТРАКИТЕ”.

Тракийските митове и легенди ще оживеят на 27 ноември, на сцената на Зала 1 на Националния дворец на културата с магията на танца на невероятните изпълнители от Ансамбъл “Чинари”.

Действието ще завладее изцяло сетивните възприятия на публиката със своята динамика, наситена с колоритни костюми и впечатляващи сценични ефекти, на фона на омайващи мелодии, изпълнени от групите „Булгара“ и „Етнотикс“

Билети може да закупите от касите на НДК и от Eventim.bg.

Aнсамбъл “Чинари” е създаден по идея на Асен Павлов през 1993 г. от професионални изпълнители на български народни танци, музика и песни. Всеки член на ансамбъла има отлична професионална подготовка по музика и хореография. Изпълнителите на ансамбъл “Чинари” са талантливи и красиви млади хора, виртуозни изпълнители на традиционни и съвременни български танци, песни и инструментални мелодии. Ансамбълът е представял свои спектакли в Молдова, Гърция, САЩ, Италия, Македония, Германия,Сърбия, Южна Корея и Франция.

Харесай ни в [social_link type="facebook" url="http://facebook.com/bgdancer.info" target="on" ][/social_link] [social_link type="twitter" url="https://twitter.com/BGDancers" target="on" ][/social_link] [social_link type="youtube" url="http://www.youtube.com/user/BGdancers" target="on" ][/social_link] [social_link type="pinterest" url="http://www.pinterest.com/bgdancers/" target="on" ][/social_link]