Балет “Тодес” идва в България с новата си програма “Танцуваме любов!”

0
59

todesНа всички ни е позната фразата от популярна песен “О за любов не говори, за нея всичко е казано…”, но артистите от световно известния балет “Тодес” предлагат на зрителя да се замислят по тази извечна тема още веднъж. Любовта – е висшата материя на човешките отношения, и при всеки е различна. Щастлива и нещастна, кратка като пламъка на кибрит или дълга и всепоглъщаща, траеща цял живот.

Спектакълът “Танцуваме любов” е илюстрация на различните облици и етапи на любовта разказани чрез майсторкия език на драматургията и хореографията. Очаква ви вълнуваща история за една влюбена двойка, която преминава през всевъзможни и познати на повечето от нас препядствия, за да преуспее в “големия град” и да запази чистотата на любовта си.

Както винаги зрителят ще остане впечатлен от бурна енергетика, зашеметяващ хумор, оригиналнаTodes1 сценография, авторска музика, стилни костюми и фантастични светлинни ефекти! Всичките качества присъщи на балет танцувал с имена като Майкъл Джексън и Марая Кери – балет “Тодес”!

1 февруари 2015, 20:00 часа – Зала 1 на НДК – София

2 февруари 2015, 20:00 часа – Дворец на културата и спорта “Васил Левски” – Велико Търново

Билети в мрежата на eventim.bg

Харесай ни в [social_link type="facebook" url="http://facebook.com/bgdancer.info" target="on" ][/social_link] [social_link type="twitter" url="https://twitter.com/BGDancers" target="on" ][/social_link] [social_link type="youtube" url="http://www.youtube.com/user/BGdancers" target="on" ][/social_link] [social_link type="pinterest" url="http://www.pinterest.com/bgdancers/" target="on" ][/social_link]