Вечни танцови класики с Dance Station

0
63

mihaelaВ четвъртък преподавателите на Dance Station ще предложат на гостите на Paradise Center феерични танци и открити уроци по английски валс, виенски валс, танго и контемпорари. И всичко това с музика на живо, изпълнена от талантливата българска пианистка Марина Кирова, възпитаничката на Виенската школа.

Ани Дончева, Ралица и Елена Мерджанови, Деян Стефанов,Михаела Павлова и победителят в последния сезон на Dancing Stars, Калоян Иванов ще покажат елегантност, грация и аристократичност в демонстрацията на английски и веиенски валс. Тангото ще ви  накара да настръхнете, a контемпорари пърформанса ще ви накара да поискате да затанцувате и вие час по-скоро.

Събитието е част от Paradise Dance Week, която включва различни събития, танци, анимации, открити уроци и атрактивни игри в най-атрактивния шопинг център „Paradise Center.

Оглеждайте се за танцовите „кондуктори“, който ще ви запознаят с танцовите спирки в Dance Station. Ако билета ви е „редовен“ ще ви изненадат с невероятни намаления от месечните абонаменти в Dance Station.

 [notification type="notification_info" ]

Dance Station е иновативен танцов център, създаден от Ани Дончева и Ралица Мерджанова, с подкрепата на съмишленици, партньори и любители на танците.

Танцовото училище е сбор от комплексни услуги, компетентни преподаватели и качествена танцова програма, които целят да развият танцовото изкуство в България.

[/notification]

Следете страницата във фейсбук за повече информация.  –  Dance Station

Дата: 18 септември

Място: Paradise Center

Начало: 18:00 ч.

Харесай ни в [social_link type="facebook" url="http://facebook.com/bgdancer.info" target="on" ][/social_link] [social_link type="twitter" url="https://twitter.com/BGDancers" target="on" ][/social_link] [social_link type="youtube" url="http://www.youtube.com/user/BGdancers" target="on" ][/social_link] [social_link type="pinterest" url="http://www.pinterest.com/bgdancers/" target="on" ][/social_link]