Хайде на училище с Dance Station в Paradise Center

0
61
Dance Station

Dance Station
Dance Station

Като част от Paradise Dance Week, звезди от танцови ТВ формати ще танцуват и забавляват малчуганите в Paradise Center. Най-голямото и модерно танцово студио отваря врати в едно от най-атрактивните места за развлечения и търговия.

На този празничен ден преподавателите на Dance Station ще покажат всички видове танци (латино и бални; хип-хоп, народни, джаз-балет), които училището предлага на специално изработената сцена в Paradise Center.

Ани Дончева, Атанас Месечков, Ралица Мерджанова, Деан Стефанов, Елена Мерджанова, Михаела Павлова и Калоян Иванов са само част от звездните преподаватели.

Ако имате желание вашето дете да изучава популярни танци, това е мястото и денят, в който да научите повече за предлаганите обучителни танцови програми. Елате и се запознайте с преподавателите на Dance Station – твоето любимо място за танци.

Събитието е част от Paradise Dance Week – на училище с танцова стъпка, която включва различни събития, танци, анимации, открити уроци и атрактивни игри в най-атрактивния шопинг център „Paradise Center.

Оглеждайте се за нашите танцови „кондуктори“, който ще ви запознаят с танцовите спирки в Dance Station. Ако билета ви е „редовен“ ще ви изненадат с невероятни намаления от месечните абонаменти в Dance Station.

Dance Station е иновативен танцов център, създаден от Ани Дончева и Ралица Мерджанова, с подкрепата на съмишленици, партньори и любители на танците.

Танцовото училище е сбор от комплексни услуги, компетентни преподаватели и качествена танцова програма, които целят да развият танцовото изкуство в България.

Следете страницата във фейсбук за повече информация.  – www.facebook.com/dancestation.bg

Посетете сайта за да разберете повече за танцовото училище, преподавателите, стилове и предстоящи събития – www.dancestation.bg

Дата: 15 септември

Място: Paradise Center

Начало: 15:00 ч.

Вход: свободен

Харесай ни в [social_link type="facebook" url="http://facebook.com/bgdancer.info" target="on" ][/social_link] [social_link type="twitter" url="https://twitter.com/BGDancers" target="on" ][/social_link] [social_link type="youtube" url="http://www.youtube.com/user/BGdancers" target="on" ][/social_link] [social_link type="pinterest" url="http://www.pinterest.com/bgdancers/" target="on" ][/social_link]