Национален фолклорен фестивал “Нашенско хоро”

0
42

ashensko horoШкола за народни танци SunDance с подкрепата на община Самоков, Ви канят на 01.11.2014 г. на първия Национален фолклорен фестивал “Нашенско хоро” – гр. Самоков​ 2014 г. Място на провеждане – спортна зала “Арена Самоков”​.

В него ще могат да вземат участие всички ШКОЛИ И КЛУБОВЕ ЗА ЛЮБИТЕЛИ, ИЗУЧАВАЩИ БЪЛГАРСКИ НАРОДНИ ТАНЦИ И ХОРА.

Фестивалът има за цел да поддържа, обедини и поощри всички хора, които се занимават, подпомагат и допринасят за запазването и разпространението на българскят танцов фолклор.

Регламент за участие
Общи условия за участие:

1. Право на участие имат всички клубове и школи занимаващи се с изучаването на български народни танци и хора.
2. Участниците да са любители, без ограничение във възрастта.
3. Всяка група изпълнява две хора /автентично и хореографска разработка/ с обща продължителност до 6 минути.
3. Облеклото на участниците е по преценка на ръководителите на групи /но ще се радваме да дойдете с интересни и автентични носии, тъй като ще има награда за това/.
4. Групите заплащат такса за участие в размер на 10лв. на човек по банков път и изпращат копие от платежното нареждане заедно с пълната заявка за участие с точния брой танцьори и ръководители на e-mail адреса на фестивала/nashensko.horo@yahoo.com/до 22.10.2014 г.. Пълна информация ще намерите в секция „Заявка” в сайта на фестивала.
5. Музиката, с която групите ще се явяват трябва да бъде изпратена заедно със заявката за участие по реда на изпълнение на хората с цел подготвяне и избягване на технически проблеми по време на фестивала.

Входът за всички зрители и придружители на танцовите клубове и школи ще бъде абсолютно безплатен!

Повече инфорнация може да видите ТУК.

Харесай ни в [social_link type="facebook" url="http://facebook.com/bgdancer.info" target="on" ][/social_link] [social_link type="twitter" url="https://twitter.com/BGDancers" target="on" ][/social_link] [social_link type="youtube" url="http://www.youtube.com/user/BGdancers" target="on" ][/social_link] [social_link type="pinterest" url="http://www.pinterest.com/bgdancers/" target="on" ][/social_link]