Dance Station и Атанас Месечков набират танцьори за изяви в танцовото изкуство

0
82

1966789_1391379154442029_6771134902424865871_nНовооткрито танцово училище Dance Station и Атанас Месечков търсят професионални и полу-професионални танцьори за изяви в сферата на танцовото изкуство. „Ще създадем полу-професионален отбор по танци, който ще представят училището на редица танцови форуми и фестивални прояви. Отборът ще се занимава с обучение в различни стилове танци, като основна цел е изготвянето на атрактивни танцови шоу-програми“ – споделят от танцовото училище.

По-време на обучението участниците ще започнат да работят в екип и да създават продукция от танци. Съвместно с реализирането на дадените хореографии всеки един от участниците в този екип ще мине през основните стъпки на спортните танци и основните танцови техники за овладяване на собственото тяло в танца.

Кастингът ще се проведе на 13 септември 2014г. в залите на Dance Station (Paradise Center, ет. 3)
Час: 10:00 часа

Повече информация за кастинга можете да намерите на събитието във фейсбук

Харесай ни в [social_link type="facebook" url="http://facebook.com/bgdancer.info" target="on" ][/social_link] [social_link type="twitter" url="https://twitter.com/BGDancers" target="on" ][/social_link] [social_link type="youtube" url="http://www.youtube.com/user/BGdancers" target="on" ][/social_link] [social_link type="pinterest" url="http://www.pinterest.com/bgdancers/" target="on" ][/social_link]