„Мистерията Еньовден“ с нова дата за представлението в Пловдив – 4 септември

0
32

Misteriata Eniovden_2Спектакълът „Мистерията Еньовден“, който първоначално бе обявен за края на този месец – 30 май, е преместен за началото на месец септември – 4 септември. Смяната на първоначално обявената дата се налага поради очакваните лоши метеорологични условия и невъзможност за изиграване на представлението на открито. Началният час на шоуто се запазва – 21:00 часа. За спектакъла „Мистерията Еньовден“ това ще е първото изпълнение на открита сцена и то ще сложи края на календара за тази година.

Закупените вече билети ще важат без допълнително презаверяване за новата обявена дата.

Представлението ще ви върне към традициите, ще ви потопи в изяществото и красотата на танца, допълнени с вълшебните гласове на Деси Добрева и Валерия Момчилова – Мона, хард рок звученето на Звездомир  Керемидчиев – Звезди, рап музика, представена от „Хората от гетото“ и прекрасното изпълнение на кавал от Костадин Генчев. Мистериозното ще бъде допълнено от запомнящия се глас на големия български актьор Васил Михайлов.

„Мистерията Еньовден“ разказва легендата за един от най-мистичните български празници. Разкрива красивата история за любовта, сблъсъка между доброто и злото, старото и новото. Образите на самодивите и змейовете се докосват, потопени в тайнството на огромната сияйна луна. „Мистерията Еньовден“ е приказка за красотата на народните традиции и вярвания, каквито са били в древното минало, каквито са съхранени до днес и каквито ще бъдат утре. Спектакълът е завет и за младото поколение.

Билети търсете в мрежата на TicketPro, Eventim, както и online на http://www.ticketpro.bg/jnp/home/index.html и http://www.eventim.bg/bg/ на цени от 20 до 50 лева. Началото е 21:00 часа, а мястото Античен театър, Пловдив.

Всичко за спектакъла „Мистерията Еньовден“ можете да следите и от официалната Facebook страница – https://www.facebook.com/MisteriataEniovden

 

Харесай ни в [social_link type="facebook" url="http://facebook.com/bgdancer.info" target="on" ][/social_link] [social_link type="twitter" url="https://twitter.com/BGDancers" target="on" ][/social_link] [social_link type="youtube" url="http://www.youtube.com/user/BGdancers" target="on" ][/social_link] [social_link type="pinterest" url="http://www.pinterest.com/bgdancers/" target="on" ][/social_link]