IV фолклорен събор “Арт Мастърс”

0
44

mastersЗаповядайте да вземете участиe или да се позабавлявате с нас на Четвъртото издание на Фолклорен събор „Арт Мастърс“ 2014! Да попеем и потанцуваме заедно сред неповторимата природа на Витоша!

Тазгодишното издание на събора ще се проведе на 23-ти август на поляните пред хижа „Звездица“. /До хижата има съвсем нов асфалтов път/. Добре дошли са всички приятели и любители на българския фолклор във всичките му форми. Нека сред уникалната красота на Природен парк „Витоша“ да се насладим на колорита и неповторимостта на Българските традиции – танци, песни и мелодии. Освен възможност за обмен и трайно приятелство между групите, представители на различните етнографски области на България, фолклорен събор „Арт Мастърс“ е и една чудесна възможност да си починете и да се позабавлявате сред чист въздух и красива природа.

А ето и условията за всички, желаещи да участват:

Участие могат да вземат фолклорни танцови колективи, формации, любителски клубове и състави, певци и певици, певчески колективи, музиканти, групи за обичаи и словесен фолклор, както и всякакви артисти, свързани с Българския фолклор, без ограничение във възраст и пол.

ТАКСА ЗА УЧАСТИЕ НЯМА!!!

Участниците могат да се представят с програма по избор, която може да включва едно или няколко изпълнения, в рамките на 10 минути.

НОЩУВКИ – за желаещите да останат да нощуват е предвиден пакет с нощувка и храна.
* Цена на пакета: 40 лв. Цената включва:
- нощувка (23 срещу 24 август);
- 3 хранения (обяд, вечеря и закуска);
- фолклорно парти до сутринта;

Заявки за участие и всякакви въпроси и коментари можете да изпращате на адрес: artmastersfestivals@hotmail.com

Харесай ни в [social_link type="facebook" url="http://facebook.com/bgdancer.info" target="on" ][/social_link] [social_link type="twitter" url="https://twitter.com/BGDancers" target="on" ][/social_link] [social_link type="youtube" url="http://www.youtube.com/user/BGdancers" target="on" ][/social_link] [social_link type="pinterest" url="http://www.pinterest.com/bgdancers/" target="on" ][/social_link]