Groove Masters – международен хип-хоп фестивал

0
49

Groove_MAsters_PosterЗдравейте на всички хип-хоп манияци !!!  За нас ( AFTH CREW ) е удоволствие да Ви поканим на международния хип-хоп фестивал, който нарекохме GROOVE MASTERS. Той ще се проведе в Стара Загора между 26-28 септември 2014 г. на локация в самия център на града. Това събитие ще продължи и надгради една стара и хубава традиция –“Rockin’ Da Floor” –  събитие, от което много хип-хоп любители пазят хубав спомен.

ЗАЕДНО ще празнуваме ХИП-ХОП културата, към която сме пристрастени във всичките й разновидности – ще има отборни брейк битки, миризма на аерозол, много хубава музика, представления от гост артисти, авторитетно жуви, международни участници, уъркшопи със световно признати танцьори, време за сайфъри, свежи партита с доказани диджеи, както и време да се съберем заедно и да се запознаем с нови и различни хора от всякъде. Помислили сме и за стабилен награден фонд, които да нажежи атмосферата и да провокира участниците да се раздадат и да извадят най-доброто от себе си.

Кога: 26 -28 септември 2014

Къде: Античен Форум „Августа Траяна“, Стара Загора

Диджеи: DJ Woo D – Любляна Словения, DJ GOCE –  Скопие, Македония, DJ SKILL – Пловдив, България

Съдии:

• NICO – THROWDOWN ROCKERS, Стокхолм, Швеция
• ROBIN – TOP 9 CREW, Санкт Петербург, Русия
• Bboy SLAV – FRESH YOUNG, България / Русия
• JAM ROCK – Варна, България
• Предстои да бъде обявен

Награди: Целия награден фонд от 1000 евро се присъжда на победителя на принципа всичко или нищо. Останалите призови места получават предметни награди.

Условия за участие :

  • В квалификационната фаза на състезанието по брейк танци могат да вземат участие всички желаещи без възрастови, полови, расови и етнически ограничения.
  • За „отбор“ се приемат четири или повече души, които вземат участие заедно; няма горна граница на броя на участниците в един отбор.
  • Квалификациите ще се проведат на 27.09.2014 ( ранния следобед – час ще бъде обявен допълнително ) под формата на танцови битки БЕЗ директна елиминация ( две групи, взели участие в една битка, могат да продължат в следващия кръг; както и обратно – нито една от групите от един батъл да не продължи ).
  • Във финалната фаза на състезанието ще продължат 16-те най-добри / най-добре представили се отбори.
  • В квалификационния кръг не се допускат синхрони и „командота“.
  • Във финалния кръг на състезанието не се допускат повече от два синхрона и две „командота“ на танцова битка.
  • Танцовите битки ще бъдат с продължителност 8  минути. Полуфиналните битки ще бъдат с продължителност 10 минути, а финалната 15 .
  • Квалификационните битки ще бъдат с продължителност от 6 минути.

GROOVE MASTERS е част от официалния културен календар на Стара Загора за 2014 г. За наша радост събитието съвпада с “Нощта на музеите” в града, което ще допринесе за още по-добрата атмосфера по време на активностите. Организатори на фестивала – AFTH Crew, Туристически информационен център и община Стара Загора.

Запазете датите – 26-28 септември 2014, Стара Загора – keep prepared for the battle!!!

За записване и пълна програма посетете уебсайта на събитието – Groove Masters

Facebook страница: Groove Masters Fest

Facebook събитие: Groove Masters 

Харесай ни в [social_link type="facebook" url="http://facebook.com/bgdancer.info" target="on" ][/social_link] [social_link type="twitter" url="https://twitter.com/BGDancers" target="on" ][/social_link] [social_link type="youtube" url="http://www.youtube.com/user/BGdancers" target="on" ][/social_link] [social_link type="pinterest" url="http://www.pinterest.com/bgdancers/" target="on" ][/social_link]