300 двойки от 10 държави танцуват в Международния турнир по спортни танци в Албена

0
26

albena_2014

И тази година Албена е домакин на Международния турнир по спортни танци, организиран от Българската федерация по спортни танци. Състезанията в WDSF INTERNATIONAL Open – Albena 2014, са на 5-и и 6 юли. Непосредствено преди международната надпревара, ще се проведат Държавният турнир и Държавното първенство – първи ранг. Състезанието с ранг International носи на състезателите точки за световната ранглиста.

До момента заявка за участие в Международния турнир са подали над 300 двойки от над 10 държави – Унгария, Чехия, Казакстан, Гърция, Турция, Словакия, Италия и др. Всичките възрастови групи ще се състезават и в стандартни и в латиноамерикански танци. Изпълненията на танцовите двойки ще бъдат оценявани от Международна съдийска комисия. Състезанията ще се провеждат в Спортната зала на Албена.

Харесай ни в [social_link type="facebook" url="http://facebook.com/bgdancer.info" target="on" ][/social_link] [social_link type="twitter" url="https://twitter.com/BGDancers" target="on" ][/social_link] [social_link type="youtube" url="http://www.youtube.com/user/BGdancers" target="on" ][/social_link] [social_link type="pinterest" url="http://www.pinterest.com/bgdancers/" target="on" ][/social_link]