Марвин Рамос открива 3-то издание на варненския “Summer Salsa Fest” с уроци в морската градина

0
32

10407806_10201904291041010_3589993927269539894_nМарвин Рамос (Marvin Ramos) е гост-звездата на третото издание на морската латино фиеста, която се организира от танцов клуб „Malambo” и ВСУ „Черноризец Храбър“.

От 7-ми до 10-ти август, морската ни столица ще се превърне в латино карнавал. Фиестата започва на 7-ми в морската градина с безплатно шоу и уроци от гост-звездата на събитието.

През следващите дни, домакин на откритите шоу програми и партита е ВСУ „Черноризец Храбър“. Танци ще има и на плаж Кабакув, в реновиран плажен бар. Там ще се проведат анимации и плажни танцови битки.

Марвин е известен с бързина и ловкост при изпълнение на колумбийския латино стил „Cali”. Магнетичен и отдаден на музиката, успява да завладее сърцата на публиката при всяко свое изпълнение, без значение на сцена или по време на социално парти. Роден е  в Баранкиля, град който е разположен в северната част на Колумбия на брега на Карибско море. Започва да танцува още на 6 годишна възраст в танцовата група на по-големия си брат. На осем години, Марвин, започва приключението си като професионален танцьор заедно с брат си, обикаляйки цяла Колумбия. На 9 години, Марвин е вече на една сцена с не толкова известната по това време, Шакира.

През 1999 година, той пристига в Италия, като танцьор в телевизионни предавания като Dancing with the Stars и танцьор на международни певци: Grupo Gale, Grupo Niche, Guayacan, Gilberto Santa Rosa, Victor Manuel, La India, Joe Arroyo, Oscar de Leon.

“Всички танци за мен са много специални и много важна част от живота ми, споделя Марвин. Започнах с хип-хоп, танцувам и капоера, но всички стилове представляват нещо много важно за мен и живота ми. Поради това, че знам всички тези стилове, аз съществувам”.

Дата: 7-10 август
Място: ВСУ “Черноризец Храбър”; плаж Кабакум
Повече информация: Summer Salsa Festival

Харесай ни в [social_link type="facebook" url="http://facebook.com/bgdancer.info" target="on" ][/social_link] [social_link type="twitter" url="https://twitter.com/BGDancers" target="on" ][/social_link] [social_link type="youtube" url="http://www.youtube.com/user/BGdancers" target="on" ][/social_link] [social_link type="pinterest" url="http://www.pinterest.com/bgdancers/" target="on" ][/social_link]