Flamenko Del Alma – семинар с Vicky Barea

0
103

10336798_721026184606943_2204043783958077326_n„Ролята на жената във Фламенкото е на лечителка, която обезсмъртява магията и мощта на мига.”

Вики Бареа задоволява точно това изискване със своето дълбоко отдаване и магията на свойто присъствие. Нейното Фламенко е интензивно, енергично, пълно със страст и характерно с елегантност и необикновена чувствителност.

Получава образованието си по Фламенко в Севиля. В началото се учи от различни учители, минава през обучението на маестро Андрес Марин, един от най-важните съвременни танцьори на Фламенко.

Взима участие в много Фламенко формации и проекти с големите на Фламенкото. Между тях са участие в XIII Bienal de Flamenco en Sevilla (Фестивал „Най-доброто от Фламенкото”); продукции на „Antonio – Magic of Dance” на Сваровски, „No sueñes con la sangre de la luna”, музикален рецитал на изключителния поет Federico García Lorca, както и „Don Juan” на C. Mora и т.н.

Освен работата си като професионална танцьорка на Фламенко, Вики Бареа има дългогодишен опит и като преподавател с огромен успех. Редовно е канена да изнася уроци в различни страни по целия свят. В Севиля води уроци в школата на Andrés Marín.

Няма съмнение, най-голямата страст на Вики Бареа е Фламенкото. Нейната чувствителност, учтивост и особено дарбата й за преподаване я превръщат в един много специален учител. Знае как да преподава по ясен и прецизен начин. Перфектно може, освен това да предава нужната техника и особеностите на Фламенкото, давайки възможност на всеки ученик да съзрее по свой начин.

От 3 до 6 Юли

Workshop по Фламенко с Vicky Barea

18.00 – 19.30 ч – Начинаещи
19.30 – 21.00 ч – Средно ниво
Уроците се провеждат всеки ден на пл. “Народно събрание” 10, зала 310
Цена: 130 лв (120 лв при записване до края на Май)

За контакти и записване: 0889 499 089, flamencoalegria@abv.bg

Харесай ни в [social_link type="facebook" url="http://facebook.com/bgdancer.info" target="on" ][/social_link] [social_link type="twitter" url="https://twitter.com/BGDancers" target="on" ][/social_link] [social_link type="youtube" url="http://www.youtube.com/user/BGdancers" target="on" ][/social_link] [social_link type="pinterest" url="http://www.pinterest.com/bgdancers/" target="on" ][/social_link]