Летен танцов лагер Варна 2014

0
29

leten tancov lagerЕдни от най-големите имена в световен мащаб ще участват в летния танцов хип-хоп лагер “Варна 2014″. Проектът се провежда и реализара за първи път в България. Една от целите му е той да се превърне в традиционен и да стане част от културния календар на морската столица. Кампът ще се състои от 22 до 24 август.

В трите дни ще се проведат общо 15 класа, водени от Henry Link, Jaja Vankova и Pacman, които ще започват от 10:00 часа сутринта и ще продължат до 18:30 в Двореца на културата и спорта. Всяка вечер ще има и партита във варненски клубове. В последния трети ден на събитието ще се проведат танцови битки, под формата на състезания, след което ще се наградят отличниците със съответните призове за първо, второ и трето място. Наградата за първо място ще е безплатен вход за второто издание на кампа, плюс грамота за участие и купа. Съответно за второ и трето място ще има купа и грамота.

Състезателите ще бъдат оценявани от гост-звездите, които ще преподават през трите дни на събитието. След награждаването ще се състои едночасов концерт за закриване с участието на гост-звездите и много родни хип-хоп изпълнители, артисти и танцьори.

Форматът на лагера е по идея от подобни събития в цял свят, които ежегодно приемат над 2000 танцьори и участници, и са се превърнали в емблема и традиция, която хиляди хора чакат всяка година, за да се присъединят.

Този проект е насочен към всички млади хора и занимаващите се с танцово изкуство, като целта е да се привлече не само българска аудитория, а и хора от цяла Европа и света. Друга от целите на организаторите е чрез огромния интерес към събитието им, да допринесат за това във Варна да стане още по-привлекателна дестинация за туристите.

Регистрацията стартира на 1-ви юни.

Повече информация за събитието може да бъде намерена на фейсбук страницата – Summer Dance Camp Varna 2014.

 

 

Харесай ни в [social_link type="facebook" url="http://facebook.com/bgdancer.info" target="on" ][/social_link] [social_link type="twitter" url="https://twitter.com/BGDancers" target="on" ][/social_link] [social_link type="youtube" url="http://www.youtube.com/user/BGdancers" target="on" ][/social_link] [social_link type="pinterest" url="http://www.pinterest.com/bgdancers/" target="on" ][/social_link]