“За всеки по нещо” – танцов хип-хоп спектакъл на uMove

0
75

zavsekiponeshtouMove Dance Studio имат огромното удоволствие да ви поканят на първият им концептуален хип хоп спектакъл, озаглавен “За всеки по нещо”. Спектакълът е по случай 5 години от създаването на uMove.

Творчески директор и главен хореограф на спектакъла е Мартин Асев. Освен него, съхореографи са още Мария Буюклиева и Димитър Младенов.

Билети може да се закупят от инструкторите на uMove на местата, където преподават или на място в деня на събитието.

Представлението ще се изиграе на 24 май от 12 ч.
в културен дом “Средец”, на ул. Кракра.
Цена на поканата:
3 лв. за ученици
4 лв. за възрастни

[notification type="notification_info" ]

martiМартин Ассев започва да танцува още на 6 годишна възраст. Малко по-късно, родителите му го записват на спортни танци. Това продължава до 11 годишната му възраст, когато започва да тренира активно баскетбол, покрай по-големия си брат и пак покрай него започва да слуша хип-хоп музика. С хип-хоп танци започва да се занимава едва преди 8 години. Първоначално започна като хоби, но в последствие обаче, нещата станаха по-сериозни. Основава своя клуб “uMove” през април, 2009 година и през първите няколко месеца наброява едва шепа хора. Днес, може да станете част от клуба, записвайки се в една от 3-те зали в София, при един от двамата млади и талантливи инструктори на школата.

Вдъхновение за хореографиите си черпя от самата музика. Най-лесно според мен се работи на песен, която сама по себе си те кара да танцуваш – споделя Мартин, пред интервю за BG Dancer. “А що се отнася до красотата на една хореография, това е трудната част. Тя трябва да е съчетание между добра интерпретация на звуците и лекота на изпълнение. Ако зрителят може да „види“ музиката…това е танц”.

[/notification]

*** Седящите места са ограничени – 200 бр. ***

В случай, че все пак искате да гледате спектакъл, но са свършили седящите места, ще имате възможност да билет за на правостоящ на цена от 2 лв. Организаторите се извиняват за неудобството!

Харесай ни в [social_link type="facebook" url="http://facebook.com/bgdancer.info" target="on" ][/social_link] [social_link type="twitter" url="https://twitter.com/BGDancers" target="on" ][/social_link] [social_link type="youtube" url="http://www.youtube.com/user/BGdancers" target="on" ][/social_link] [social_link type="pinterest" url="http://www.pinterest.com/bgdancers/" target="on" ][/social_link]