Кастинг за полупрофесионални танцьори по хип-хоп

0
115

hiphopТанцово училище Денс Академи София кани всички танцьори, които имат интерес и известен опит в областта на хип хоп танците да вземат участие в два отделни кастинга за сформиране на два полупрофесионални отбора.

За кастинга е нужно да подготвите хореография от 01.00 мин. до 01.30 мин. Ще се търсят момичета и момчета, които имат изявено желание да бъдат част от този проект, с приятно сценично присъствие и добри танцови умения, които да бъдат поне на ниво базисни познания в областта на хип хоп танците. Целта на отборите е да бъдат подготвяни за състезания и мероприятия с танцов характер.

Подготовката ще се осъществява чрез ежеседмични тренировки, общо 3 часа на седмица.

На 22.02.2014г. ( събота ) от 13 h. в новооткрития втори танцов център на Денс Академи на бул. България 73 ( зад Mall Bulgaria ) ще се проведе единият кастинг.

На 23.02.2014г. ( неделя ) от 13h в танцов център на Денс Академи в зала Фестивална на ул. Манастирска 34 кастинг ще се проведе вторият кастинг

За повече информация и предварително записване тел: 0893606495 / 0895745800 или в страницата на събитието

Очакваме ви!

Харесай ни в [social_link type="facebook" url="http://facebook.com/bgdancer.info" target="on" ][/social_link] [social_link type="twitter" url="https://twitter.com/BGDancers" target="on" ][/social_link] [social_link type="youtube" url="http://www.youtube.com/user/BGdancers" target="on" ][/social_link] [social_link type="pinterest" url="http://www.pinterest.com/bgdancers/" target="on" ][/social_link]