Танцова битка на официалното пре-парти за 359 Hip Hop Awards

0
39

hiphopТози четвъртък в клуб „Cubo” стартират официалните пре–партита по случай връчването на вторите български хип хоп награди – 359 HIP HOP AWARDS 2014.

Церемонията ще се проведе на 5-ти февруари в зала 1 на НДК.

Освен грандиозно шоу и невероятни концерти на световни звезди по време на церемонията, организаторите от 359 HIP HOP са Ви подготвили 3 официални пре-партита, на които ще разберете имената на всички номинирани артисти в над 20-те категории и ще имате удоволствието да присъствате на невероятни музикални и танцови батъли.

Първото официално пре-парти ще бъде този четвъртък /16.01./ и ще бъде посветено на всички номинирани Crew-та и балети в категориите: Най-добра хип хоп денс формация (балет) и Най-добра хип хоп денс формация (crew).

На сцената на клуб „Cubo” ще бъдат обявени официалните топ 5 от двете категории и за да бъде още по-интересно, номинираните балети и крю-та ще излязат на сцената, за да премерят сили в открит батъл.

Правилото е едно: Всички се състезават срещу всички и накрая публиката избира своя фаворит, който ще вземе и паричната награда. За всички останали ще има предметни награди от организаторите.

Водещ на събитието ще бъде любимецът на всички водещ, танцьор и актьор – Наско Михайлов.

Зад пулта ще бъде DJ David a.k.a DVD.

Елате и подкрепете своите фаворити, за да спечелят награда!
Дата: 16 януари
Място: Клуб CUBO – ул. Съборна, зад БНБ
Начало: 22 ч.

Вход – СВОБОДЕН!

[youtube youtubeurl="FU-66LIlhvU" ][/youtube]

Харесай ни в [social_link type="facebook" url="http://facebook.com/bgdancer.info" target="on" ][/social_link] [social_link type="twitter" url="https://twitter.com/BGDancers" target="on" ][/social_link] [social_link type="youtube" url="http://www.youtube.com/user/BGdancers" target="on" ][/social_link] [social_link type="pinterest" url="http://www.pinterest.com/bgdancers/" target="on" ][/social_link]