Two Salsa Days с Miro’ Dance във Варна

0
54

varnadancefamilyЕкипът на Varna Dance Family подготвя два невероятни дни изпълнени с много танци в края на януари. Този път гости на поредицата „Salsa Days” са шуменската школа Miro’ Dance.

Miro’ Dance се създава през 2009 г. от Мирослав и Деница Иванови в гр. Шумен. Името на школата освен, че съдържа името на основателя е и благовонно масло, което навремето атлетите са ползвали, за да им придава блясък, красота, здраве и сила. От самото начало на школата Миро и Дени се впускат в света на състезанията. Печелят редица състезания, включително 1-во място за най-добър отбор на Balkan Salsa Open 2011. Участват в редица български и международни фестивали, като гост-изпълнители и преподаватели.

За варненската фиеста, Varna Dance Family и Miro’ Dance подготвят експлозивно парти в петък, а съботата уроци на тема „Не се вземайте твърде насериозно“. Това е и мотото на събитието.

Промо цени до 21-ви януари: 21 лв. за фул пас. За повече информация вижте в събитието във фейсбук – Two Salsa Days

Дата: 31 януари – 01 февруари
Парти: 31 януари в клуб Ginger
Уроци: 01 февруари в Dance Palace Varna

Харесай ни в [social_link type="facebook" url="http://facebook.com/bgdancer.info" target="on" ][/social_link] [social_link type="twitter" url="https://twitter.com/BGDancers" target="on" ][/social_link] [social_link type="youtube" url="http://www.youtube.com/user/BGdancers" target="on" ][/social_link] [social_link type="pinterest" url="http://www.pinterest.com/bgdancers/" target="on" ][/social_link]