Кастинг за танцьори по латино танци

0
54
фото: Nova Tv

фото: Nova Tv
фото: Nova Tv

Танцово училище Денс Академи София кани всички танцьори които имат интерес и известен опит в областта на латино-американските танци да вземат участие в кастинг за сформиране на нов полупрофесионален отбор.
За кастинга е нужно да подготвите хореография от 01.00мин. до 01.30мин. Ще се търсят момичета и момчета, които имат изявено желание да бъдат част от този проект, с приятно сценично присъствие и добри танцови умения, които да бъдат поне на ниво базисни познания в областта на латиноамериканските танци.
От четири години вече съществува един отбор в този стил, който е печелил и е в бил в призовите места на едни от най – добрите състезания в тази област и категория. Целта му е да развива техническите и сценичните умения на танцьорите и да се създават разнообразни шоу-програми с цел участия на големи сцени.
Това се осъществява чрез ежеседмични тренировки, общо 4 часа на седмица.
Кастинга ще се проведе на 25.01.2014г. ( събота ) от 13h в новооткрития втори танцов център на Денс Академи на бул. България 73 ( зад Mall Bulgaria )

За повече информация тел: 0895745800 / 0893606495 или в страницата на събитието

Харесай ни в [social_link type="facebook" url="http://facebook.com/bgdancer.info" target="on" ][/social_link] [social_link type="twitter" url="https://twitter.com/BGDancers" target="on" ][/social_link] [social_link type="youtube" url="http://www.youtube.com/user/BGdancers" target="on" ][/social_link] [social_link type="pinterest" url="http://www.pinterest.com/bgdancers/" target="on" ][/social_link]