Създателите на Shaping Sound се завръщат на екран с първия си филм

0
36
Shaping Sound

Shaping Sound
Shaping Sound

Създателите и танцьорите от Shaping Sound знаят какво е да танцуват специално за филм. С танцьорите от So You Think You Can Dance и Dancing With The Stars и с уникалните наченки на компанията от хитовото шоу All the Right Moves, танците на Shaping Sound са тясно свързани с екрана. Сега, след експлозивното първо национално турне, Travis Wall, Nick Lazzarini, Tedi Florance и Kyle Robinson се връщат на екрана, за да създадат първия си независим филм като компания. Филма ще включва Еми номинирани хореографии заедно с иновативното сътрудничество на световно известния композитор Olafur Arnalds.

Shaping Sound On Film ще изведе танца от регулярната сцена, откривайки нова сцена и нови идеи за танц пред камера. „За този проект, ние искаме да използвате камерата като друг герой, който предлага на публиката да е в центъра на танца. В тази среда можем да опитаме нови техники, да изследваме специфични хореографски възможности и да се развием креативно по начин, по който не е било възможно преди“ – разказват от компанията.

Благодарение на спонсори, фенове и онлайн набирателната кампания, креативните артисти събраха необходимата сума и работят над филма. Очакваме го с нетърпение.

Like us in [social_link type="facebook" url="http://facebook.com/bgdancer.info" target="on" ][/social_link]

[notification type="notification_info" ]

Основана през 2012 г. и базирана в Лос Анджелис, Shaping Sound е компания за съвременен танц, която се фокусира върху хореографска артистичност. Еми номинирани хореографи Travis Wall, Nick Lazzarini, Tedi Forance и Kyle Robinson, създават Shaping Sound за да трансформират съвременния танц в една от основните форми на забавление. Създаването на Shaping Sound е показан в телевизионния сериал All The Right Moves и е резултат от сътрудничеството на тези разнообразни артисти, които споделят общ мотив, че са визуални музиканти.

[/notification]

[youtube youtubeurl="X0qzxzIJT00" ][/youtube]