Танцьорите от Nitro Dance показаха един по-различен начин на реклама и брандинг

0
60

Nitro Dance ShowШоуто “Nitro Dance” събра познати и непознати, представители на различни брандове и гости от шоу бизнеса, сред които Ангел от дуета Ангел и Моисей, които подкрепяше партньорката си Дорина от Dancing Stars и певицата Райна, която е известна със своите танцувални умения.

Изпълненията на новосформираната танцова формация показаха стил, умения и 9 хореографии, които носят различно рекламно послание.

В днешно време всичко се случва онлайн,  шоуто цели да представи рекламата, като нещо забавно, стилно и в същото време „offline”, споделя Десислава Василева, мениджър на събитието.

„Идеята да съчетая танци с рекламно послание идва още преди пет години, когато се срещнах с един от най-добрите треньори по спортни танци Алан Торнсберг“ – споделя Владислав Аначков.

Той е този, които събира около себе си невероятните танцьори, участващи в спектакъла.

Владислав Аначков се занимава активно с танци вече 17 години. Той е само на 24 години, но зад гърба си има редица медали, спечелени от национални и международни състезания. Влади започва да се занимава с танци професионални преди 9 години, като преди това танцува в клуб „Брилянт – София“. Преподава салса, бални танци, регетон, салсатон и R&B.

През 2007 г.  участва в танцовия формат на Шоуто на Слави “Танцувай с мен 2″ , където е финалист и обявен от професионалното жури за фаворит. Преди 2 години Влади заминава за Испания и се класира на 3-то място на Европейското първенство за шоу танци, a през миналата година се класира на 4-то място.

Студент е в НСА, специалност „Треньор по спортни танци“ и втора специалност „Спортен мениджмънт“. На скоро приключи снимки в италианската филмова продукция “Valentino la leggenda” (като актьор и танцьор). В момента Влади преподава салса, регетон и R&B бачата.

харесай страницата ни