The Center World presents: GOT FLOW – ALL STYLEZ BATTLE

0
45
got flow

got flowДобре дошъл в поредното събитие озаглавено „All Styles Battle 1vs1”.  Ще започнем с това, че този път Ти също ще си част от взимането на решението Кой е по-добър и Кой продължава напред. Да, ти също ще имаш право на глас, Ти също ще си съдия в това състезание. Обикновено има 3-ма съдии, един победител и много, много недоволни участници и зрители. Обикновено съдийските решения са обсъждани и критикувани. Точно поради тези две причини решихме да ти дадем част от отговорността. Е, приемаш ли? В това състезание ще има 5 гласа, които ще определят кой излиза победител от битката. Имаме си трима съдии – EL, JIMMY BOY, GRAVEHEART, а останалите 2 гласа са изцяло на Публиката!!! Предупреждаваме ви, че това е отговорна задача, а също и че разчитаме на обективна оценка от ваша страна.

Това беше първата разлика, която споделихме с вас, а ето как звучи втората: KIDS EDITION Състезание само за деца! Решихме да даден възможност и най-малките танцьори да участват в една равностойна за тях битка. Възрастовата граница, която поставяме е 13години. Всички малки и смели хлапета, които нямат навършени 14 години могат да скачат в това състезание. Условията са същите като при големите ни участници, единствената разлика е, че ще влизат в битка с връстниците си. Според нас така ще е по-равностойно както за малките, така и за големите.

Един малко по-различен батъл 1 срещу 1.

Е, ако ти се танцува и искаш да споделиш това:

21 декември (събота)

Място: THE CENTER WORLD (ул. Шипка 4, Варна)
Съдии: EL, JIMMY BOY, GRAVEHEART & …
Първо място: 100 лв.
Такса участие: 5 лв.
18:00 часа – KIDS EDITION
19:00 часа – START
MUSIC: DJ NZYMO

Правила:
ПЪРВИ КРЪГ (квалификационен): Всички участници се разделят на двойки и се представят. Всеки има право на две влизания по 40 секунди. В този кръг не се посочва победител, а само се селектират най-добрите 16.
ВТОРИ КРЪГ: Участниците се разделят (първи срещу шестнадесети, втори срещу петнадесети и т.н.) на 8 двойки. Всеки има право на две влизания по 40 секунди. Журито и публиката оценяват кой е победителя от батъла.
ТРЕТИ КРЪГ: Участниците се разделят на 4 двойки. Танцуват на музика на организатора. Всеки има право на две влизания по 40 сек. Журито и публиката оценяват кой е победителя от батъла.
ЧЕТВЪРТИ КРЪГ: Участниците се разделят на 2 двойки. Всеки има право на две влизания по 40 секунди. Журито и публиката оценяват кой е победителя от батъла.
ФИНАЛ: Финалистите се изправят един срещу друг. Всеки има право на ТРИ влизания по 40 секунди. Журито и публиката оценяват кой е победителя от батъла.

Повече информация ще намерите на Facebook страницата на събитието.

харесай страницата ни във фейсбук