Nitro – уникален танцов спектакъл

0
52

loreinСамо след няколко дни предстои едно от най-иновативните представления в света на танцовото изкуство. NITRO DANCE SHOW представлява уникален и развлекателен проект, който се провежда за първи път в България, съчетаващ в себе си танцов спектакъл и парти на едно място.

Името на спектакъла идва от нитро системите (разг. нитро), използвани при двигателите с вътрешно горене.

„Името ми харесва като звучене и тъй като нитро системите имат за цел да подобрят мощността и ускорението на дадено превозно средство, така и танцовият спектакъл ще бъде взривяващ. Идеята да съчетая в едно танцов спектакъл с парти дойде след посещението ми на грандиозно парти, организирано от „Брилянтин“ в залата, която избрах за спектакъла. Реших, че хората ще пожелаят да се позабавляват активно“, споделя Владислав Аначков.

nitro dance showТой е този, които събира около себе си невероятните танцьори, участващи в спектакъла. Идеята да съчетае танци с рекламно послание идва още преди пет години, когато се среща с един от най-добрите треньори по спортни танци Алан Торнсберг. Оттогава Владислав се опитва да осмисли и разбере думите, които чува по време на срещата си с великия майстор на спортните танците: „Черпете вдъхновение от всичко, което ви заобикаля, за да творите – хората около вас, заобикалящата ви среда, емоциите, житейския опит”.

Това кара Владислав да си каже: „Познавам едни от най-добрите танцьори в България, имам иновативна идея как да наложа търговски марки посредством танцови хореографии, знам страхотна зала за реализирането на този проект… Определено е дошло времето да използвам на практика съвета на Алан Т.”

Някои от брандовете, който ще бъдат представени с танцови хореографии,са Seven Seconds, Velmar и Celine.

Спектакълът ще се състои на 18 декември в зала Rainbow Plaza, ул. „Атанас Дуков“ 29, Лозенец, София.

Програма:

19:30 – 20:30 – Отваряне на вратите и настаняване

20:30 – 21:30  – Танцов спектакъл

22:30 – 22:00  – Дегустация на вино в лоби бара, докато се пренареди залата за парти

23:30 -  … Парти със съдействието на БРИЛЯНТИН Disco Bar

Билети може да закупите от мрежата на EVENTIM.

Повече информация вижте на Facebook страницата на събитието.

харесай страницата ни във фейсбук