“Бели денс Бургас” ще разкрие тайнствения живот в харема в новия си спектакъл

0
58

haremТанцово сдружение “Бели денс Бургас” ви кани на новия си танцов спектакъл – “Харем”! Харемът – тайната мечта на всеки мъж – женската част на мюсюлманският дом, “защитено свещено място”, недостъпен за любопитните погледи, забулен в мистерия и легенди, често сцена на интриги и убийства, но и важна държавна и образователна институция със завидно политическо влияние, обитаван от най-красивите, интелигентни и с всестранно развити таланти жени. Пренесете се в тайнствения свят на живота в харема, вдъхновил приказките от “Хиляда и една нощ”, насладете се на фолклорна и модерна арабска и индийска музика и танци!

Специален гост на спектакъла ще бъде Евгения Дякова – професионална танцьорка, хореограф, преподавател, съдия от регионална категория на Лига за професионални ориенталски танци, ръководител на школа “Meжансе” и организатор на ежегодното първенство по ориенталски танци в Саратов, Русия !

С участието на: група “Саида” – “Танцово студио 29″, група “Източна жена ” и дует “Емира” – танцово студио “Дюн”, студио за танци и йога “Сътворение” Специални гости : Тереза Георгиева – школа “Сурия”, Евгения Дякова/Русия/ – школа “Межансе”.
Дата: 17 декември
Начало: 19:00 ч.
Място: гр.Бургас, площад “Тройката” №1 – Културен дом на нефтохимика
Вход свободен, с подкрепата на община Бургас.

харесай страницата ни във фейсбук