„МИСТЕРИЯТА ЕНЬОВДЕН“ – един спектакъл на Нешка Робева

0
44

neshka„Мистерията Еньовден“ е изцяло нов проект, вплитащ в себе си народните традиции, запазени през вековете, сегашното модерно звучене от български фолклор, хард рок музика и улично изкуство.

Тайната и обичаите на Еньовден ще бъдат представени на официалната премиера на шоуто на 19 декември в зала Арена Армеец в София от 20.00 часа. В спектакъла участие ще вземат освен огромен брой музиканти, танцьори, допълнени от акробати и известните лица като Деси Добрева, Звездомир Керемидчиев от АХАТ, фолклор певицата Валерия Момчилова и големият български актьор Васил Михайлов. Към тези имена добавяме и Алекс Нушев, който е музикален продуцент на представлението.

Шоуто ще се състои на 19 декември 2013 г., гр. София в зала Арена Армеец с начало 20.00 часа . Цена на билетите от 20 до 50 лева.

Билети за „Мистерията Еньовден“ търсете в мрежата на TicketPro, на място в зала “Арена Армеец”, както и online на страницата на TicketPro.

Всичко за предстоящия спектакъл можете да следите и от официалната facebook страница – https://www.facebook.com/MisteriataEniovden