7-мото издание на Balkan Salsa Congress с шест зали за танцуване и латино оркестър на живо

0
51
balkansalsafest

balkansalsafestЗа 7-ми път планинският курорт Боровец ще приюти салсеросите от света в последните дни на октомври 25-27.

Организаторите от Памбос Денс Център по традиция очакват своите гости от близките балкански страни – Турция, Гърция, Кипър, Сърбия, Румъния.

Диджеи от България, Белгия, Гърция и Румъния ще разтърсят хотел Самоков с тематични паралелни партита, за първи път разпределени в шест зали – зала LA New York, зала романтик и анимейшън, зала кюбан, зала бачата, зала кизомба зук и зала танго.

През деня любителите на кубинската музика ще имат възможността да се впуснат в поредица от уроци по салса, бачата, танго, афро, регетон и много други, като нивата са разпределени според възможностите на салсеросите.

За първи път, неделната вечер ще бъде с музика на живо благодарение на De Fuego Orchestra.

И този път фестивала ще излъчи победители от балканското салса състезание, което ще се проведе в неделя. Салсеросите ще се състезават в няколко дивизии: двойки, отбори и дивизия “свободен танц”, което включва избор на салса, кубинска салса или бачата.

Не изпускайте трите незабравими дни изпълнени с много танци и емоции!

Място: Хотел Самоков
Дата: 25-27 октомври

Цени

[tabs type="horizontal"][tabs_head][tab_title]Фул пас[/tab_title][tab_title]Фул пас без настаняване[/tab_title][tab_title]Парти и шоу[/tab_title][/tabs_head][tab]99 Евро 2 нощувки (петък и събота) пълен достъп до всички уроци, шоу-програми, партита, уроци на специалните гости (без Петъчните). Петъчните уроци на специалните гости са по 5 EUR.[/tab][tab]60 Евро пълен достъп до всички уроци, шоу-програми, партита, уроци на специалните гости (без Петъчните). Петъчните уроци на специалните гости са по 5 EUR.[/tab][tab]15 евро за петък 20 евро за събота 10 евро за неделя[/tab][/tabs]

Повече информация за [highlight]програма[/highlight]
Повече информация за [highlight]уроци[/highlight]

Повече информация за [highlight]артисти[/highlight]

Повече информация за [highlight]цени[/highlight]