Стрийт танцьори ще покажат уменията си на танцовата битка “Express Yourself” в Бургас

0
47
express yourself

express yourselfЗа втора поредна година край Пантеона в Морската градина ще се проведе Национален фестивал на ролерите, чието издание е под надслов “Бургас обича стрийт културата”.

Танцовата битка “All Styles Dance Battle 1 vs 1″ е отворена за всички и е част от II национален фестивал на ролерите, който е в подкрепа на кандидатурата на Бургас за Европейска столица на културата през 2019 година.

Стиловете, които включва са:
Hip-Hop, Popping, Locking, Breaking, House Dance, Waacking, Krump

Записването става, като изпратите съобщение на официалната страница на събитието, посочвайки име,години и отбор.

НАГРАДИ
1во място – 100лв.
2ро място – 50лв.

В битките и двамата участници танцуват на една и съща част от музиката

1ви кръг – КВАЛИФИКАЦИИ
- по 1 влизане на участник

Селекция на 16 / 8 най-добри танцьори, които продължават в следващия кръг

2ри и 3ти кръг
- по 2 влизания на участник
- директна елиминация

Финал

Журито е в състав:

Искра Даскалова (Justice) – основател на I Dance Club Burgas. За танца споделя “Абсолютната свобода на тялото и душата – това за мен е танца ! От просто интерес, преминавайки към ежедневие и непрестанни тренировки, сега той е моя живот. Чрез него аз изразявам всичко, което изпитвам. Чрез него достигам до хората, чрез него правя света си по-цветен и красив!!! “

Димитър Балабанов (Mighty Flash) – основател на 21 Crew. Занимава се с танци от 2004 г. От 2006 г. пътува по различни състезания из цяла България. Разпространява любовта към танца и възприема всеки танцьор като член на едно голямо семейство. “Подкрепата и позитивната енергия е това, което ни движи напред и трябва да се стараем да споделяме знанията си един с друг”, споделя Димитър.

Александра Цветкова (A-Style)основател на Dem Divas. Човекът Енергия, както повечето я наричат. Занимава се с танци от 8 години, като 4 от тях е хореограф и танцьор в първото училище по хип-хоп в България. Александра е хореограф в “Шоуто на Слави” и “Dancing Stars 2”, където работи с Venol King (хореограф на Prince, Michael Jackson, Tina Turner, Kylie Minogue).

Водещ на битката е Анатоли Джоков или Jokata BlackStorm – бащата на BreakFusion! От 13 годишен танцува и развива хип-хоп културата в България. Последните 4 години активно участва и организира фестивали по танци за малки и големи. ” Хип-хоп културата е начин живот” – споделя Анатоли.

Дата: 04 август
Място: Пантеона, Морската градина, Бургас