Urban Warrior Hip Hop Battle

0
28
urban hip-hop

urban hip-hopUrban Warrior Hip Hop Battle е New Style Hip-hop битка, организирана съвместно от Балкански Младежки Фестивал и хип-хоп формацията The Hopers. Събитието е от национален мащаб, отворено за публика и участници, без възрастова и национална граница.

Битката е изградена от три етапа, в два формата – 1 срещу 1 и 2 срещу 2. На 11 септември отборите се регистрират за участие. На 12 септември се провеждат елиминационни танцови битки, отсъдени от компетентно жури (от трима съдии, утвърдени танцьори), според които по-добре представилият се състезател или двойка преминава в следващите кръгове до достигане на Четиримата Финалисти.

Наградите са: за победителите в двата формата са предвидени парични награди, а за групата с най-много участници в битките – Купа Urban Warrior.

Датата на събитието е 12 Септември от 16:00.
Мястото е открита сцена за съвременни изкуства , в рамките на 18-ти Балкански младежки фестивал (11 – 16 Септември 2013), град Сандански, България.
Водещ – специално поканен и трима съдии, утвърдени танцьори.

Краен срок за регистрация е 25 август. Повече информация за събитието, регистрация и правила вижте в страницата на събитието: Urban Warrior Hip Hop Battle