Херман Мело отново завладя сърцата на Zumba феновете из страната

0
61
hermanmelo

hermanmeloМиналата седмица България беше обзета от Zumba®Fitness треска. Колумбиецът Херман Мело (Обучаващ специалист) посети градовете Пловдив, Бургас, Варна и Русе и изнесе големи Zumba® класове.

След фурора, който предизвика миналогодишния Zumba®Fitness клас в пловдивския античен театър, за никого не беше изненада огромната тълпа от участници и зрители на Пеещите фонтани в града. Феноменално шоу от музика, танци и светлинни ефекти озари Градската градина. Организаторите – Поли Василева и Валерия Бозукова подариха на участниците перфектен Zumba®Fitness празник!

master class
Master class в Пловдив

Бургас (втората спирка от турнето), за първи път посрещна Херман Мело и го посрещна както подобава, с топлата кръв на Бургазлии. Зала Младост се пукаше по шевовете въпреки проливния дъжд навън. И в залата никой не остана сух, но от горещите танци на Херман. Благодарение на Мария Аврамова и Щерион Камбуров Zumba звездата видя най-хубавото от Южното Черноморие и се влюби в хората там.

По пътя към Бургас се случи нещо интересно и символично. Автобуса на участниците в Zumba тура попадна на откриването на магистрала Тракия и триумфално премина първи по новия път.

Варненския домакин Маноел Манолов внесе едно чаровно и различно усещане за Zumba®Fitness клас с мястото, което беше избрал. Балната зала на един хотел никога дотогава не е била огласена от толкова шумна и весела компания. Получи се прекрасно шоу – хем стилно, хем диво и Zumba лудо.

zumba turne
фото: V. Kasamov

В Русе Херман Мело води своя Zumba®Fitness клас „като за последно“. Русенци напълниха зала Дунав с усмивки. Организаторките Юлия Куновска-Маринова и Даниела Данева са първите Zumba®Fitness инструкторки в града и през последните две години не жалят сили да събират и радват хората в града. Турнето премина през Русе бързо, но запомнящо се – с много емоции и едно чудно весело парти след това.

За разлика от другите видове масов спорт в Zumba®Fitness има нещо специално. Инструкторите и почитателите не само посещават фитнес-танцова тренировка. Те създават и живеят в общност със заразителен позитивизъм. Хиляди са историите за хора, чиито живот претърпява особена промяна след като започват да се занимават. Едни отслабват като по чудо, други намират разтуха от трудни житейски моменти, трети създават прекрасни приятелства. Zumba®Fitness внася освен здравословен начин на живот, но и много радост. Zumba®Fitness прави танца лесен и достъпен за всеки. В Zumba®Fitness няма ниво за майсторство – това са спорт и танци за всички. Zumba®Fitness не случайно е най-популярния фитнес формат в света. И този път България успя да види най-доброто от него, не с няколко години закъснение, а точно на момента. Херман Мело в момента е едно от най-популярните лица на Zumba®Fitness и именно той е обучил почти всички инструктори в нашата страна.

Идеята на турнето беше да популяризира Zumba®Fitness в градовете извън столицата.  Да покаже на хората в тези градове, че има начин и места, където могат да спортуват и да танцуват едновременно. Следващо обучение за Zumba®Fitness инструктори Херман ще проведе на 18 – 19 октомври в Пловдив. Цялата информация може да намерите в www.zumba.com